ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

Читателска класация - рейтинг 4.53Читателска класация - рейтинг 4.53Читателска класация - рейтинг 4.53Читателска класация - рейтинг 4.53Читателска класация - рейтинг 4.53 Не се очаква допечатка

Автор: Борислав Русанов
Издание: 1, 2006 г., 220 стр., Размери:145x210
Корица: мека, корична цена 7.00 лв. 5.60 лв.
ISBN: 9547711253


Дайте и вашата оценка за тази книга , досега 36 гласа (рейтинг 4.53)

Колкото и да ни е трудно, трябва да се молим да ни даде Бог сила, за да издържим изпитанието, защото на никого не му се дава по-тежък кръст от този, който може да носи!


Опитах се да изложа истината такава, каквато я видях от моята позиция на човек, имащ възможност отблизо да се запознае детайлно и с двете гледни точки – тази на родителите на загиналите деца и тази на учителите, участници в злополучната екскурзия, и да мина дори отвъд тях. Освен частична реабилитация за учителите, искам чрез тази книга да помоля за прошка и родителите, ако волно или неволно някога съм засегнал техните родителски чувства, но те трябва да знаят – аз обичах децата им като свои! И любовта ми към тях ме накара да напиша тази книга, която поискаха от мен и аз от сърцето си я откъснах за тях!

Авторът

Изчерпана

Aнна де Паула, depaula_anna@yahoo.com

Изключително сериозна и разтърсваща езотерична книга! Прочитането й е истински катарзис – пречистващо и извисяващо духа преживяване. Убедена съм, че на автора му е помагано от невидимия свят, за да създаде творбата си, в която има толкова много от проблемите, които ни вълнуват и са толкова съществени – за сродните души и пророческите сънища, за болката и нейното превъзмогване, за вината и способността на човека да прости, за жертвоготовността и малодушието, за връзката между световете и за любовта, която надмогва смъртта... С тази книга сякаш авторът прегръща и дава утеха и надежда на всички, загубили любими същества. Всяка дума в нея е като прекрасна червена роза, която той е поил със сълзите си. И може би на това се дължи магическото въздействие на книгата и способността й да променя читателите. Намериш ли сили да я прочетеш ( защото не само написването, но и прочитането на книгата е истинско разпятие), никога вече не можеш да бъдеш същият...
13/04/2007

Дайте вашият коментар
Име*
E-mail*
Адрес
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*
Полетата отбелязани с * са задължителни

ИК "Кръгозор" ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения, съдържащи нецензурни изрази, няма да бъдат публикувани.

Търси
ИК Кръгозор

1124 София,
"Светослав Тертер" 2, ап.4
тел.:(02) 944 53 80
тел.:(02) 944 75 60
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

Новини
Юлия Спиридонова се срещна с ученици от 63 ОУ "Христо Ботев"
Юлия Спиридонова гостува в ЧСУ ЕСПА
Фиона Дейвис: Дакота Билдинг е перфектното място за действие на роман
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.