ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.Читателска класация - рейтинг 4.80Читателска класация - рейтинг 4.80Читателска класация - рейтинг 4.80Читателска класация - рейтинг 4.80Читателска класация - рейтинг 4.80 Не се очаква допечатка

Автор: Лорънс Винсент
Жанр: психология, бизнес
Издание: 1, 2002 г., 336 стр., Размери:150x220
Корица: твърда, корична цена 17.00 лв. 13.60 лв.
ISBN: 9547710907


Дайте и вашата оценка за тази книга , досега 25 гласа (рейтинг 4.80)

Марките не се появяват на този свят равнопоставени.
Една демаркационна линия разделя маркетинговата топография на две тектонични плочи, които от време на време се допират и отъркват, но иначе заемат различни области от съзнанието на потребителя. Едната плоча е огромна и се населява от мнозинството търговски марки. Някои от марките в тази област са силни; те са добре познати и много печеливши, но потребителската лоялност към тях се корени в тяхното качество, цена или функционалност.
Другата тектонична плоча, макар и по-малка, е терен на различен вид марки За потребителите те са онова, което са пророците за вярващите. Когато тези марки говорят, потребителите слушат внимателно. Когато тези марки действат, потребителите ги следват. Когато потребителите описват тези марки, в описанията им са вплетени емоционалност, персонална идентификация и личностна философия. Тези марки не са просто маркетингови конструкции; те са образи в живота на потребителя. Тези марки са Легендарините марки.
Между Легендарните и всички останали марки има една фундаментална разлика.
Apple Computer, Harley-Davidson и Absolut Vodka са марки, които предизвикват преданост, граничеща почти с идолопоклонничество. Не е чудно, че те са се превърнали в синоним на чувството за завист за маркетьорите по целия свят. Този вид потребителска лоялност не е случаен. Легендарните марки черпят силата си от неподатливата на времето сила на разказите и митовете за да вдъхновяват своите клиенти и да изграждат пазарите си. Те притежават умението при всяка среща с клиент да генерират повествование, което той разбира, и по този начин да оставят след себе си пламенни последователи, забележително присъствие и огромни печалби. Митологията на марката се развива в самостоен цикъл, който включва участието на потребителя.

Тази книга ще ви разкаже как една марка може да се превърне в легенда чрез:

· Четирите основни елемента от цикъла на марковата митология, които превръщат обикновената марка във феномен на културата;
· Начините, чрез които потребителите използват Легендарните марки за да изградят собствен разказ, с който да се идентифицират и да се чувстват свързвани с другите носители на същата маркова култура;
· Как най-добрите марки разказват своите легенди чрез неконвенционални медийни канали за реклама – чрез ситуирането на продуктите, чрез съвместно промоциране на различни марки, чрез спонсорство или по други пътища.
· Специални теми и примери при изграждане на марков имидж, включително обсъждане на политическите марки, марковото сътрудничество, както и тъмната страна на марковото повествование.
· Иновативни похвати в изследователския инструментариум, които разкриват подхода и отношението към марката и които често остават пренебрегнати от традиционните методи за маркетингови проучвания.
· Какво е поведението на Легендарните марки в криза - как възкръсват за нов живот и как се репозиционират за да се превърнат отново в печеливши.

Изчерпана
Харизмата и нейният ефект
Харизмата и нейният ефект Не се очаква допечатка

Автор: Дезмънд Гилфойл
Жанр: психология, бизнес, Издание: 1, 2004 г., 454 стр., Размери:145x210
Корица: мека, корична цена 12.00 лв. 9.60 лв.

Изчерпана

Безценен наръчник за личностно развитие и етичен кодекс за всички, които използват комуникацията си с другите като основен инструмент в своята дейност.

И още в резюме ...
Харизмата и нейният ефект
Харизмата и нейният ефект Не се очаква допечатка

Автор: Дезмънд Гилфойл
Жанр: психология, бизнес, Издание: 1, 2004 г., 454 стр., Размери:145x210
Корица: твърда, корична цена 19.00 лв. 15.20 лв.

Изчерпана

Безценен наръчник за личностно развитие и етичен кодекс за всички, които използват комуникацията си с другите като основен инструмент в своята дейност.

И още в резюме ...
Теория и практика на манипулацията
Теория и практика на манипулацията Бестселър

Автор: Дъглас Рушков
Жанр: бизнес, Издание: 1, 2008 г., 310 стр., Размери:155x220
Корица: мека, корична цена 15.00 лв. 12.00 лв.

Поръчай

За първи път цялата истина за тайната и безскрупулна война, която правителства, компании и медии водят за сърцата, умовете и парите на хората!

И още в резюме ...
Езикът на жестовете. Как да разгадаваме тайните сигнали на тялото
Езикът на жестовете. Как да разгадаваме тайните сигнали на тялото Не се очаква допечатка

Автор: Мариан Каринч, Грегъри Хартли
Жанр: психология, самопомощ, бизнес, Издание: 1, 2008 г., 250 стр., Размери:145x210
Корица: мека, корична цена 12.00 лв. 9.60 лв.

Изчерпана

„След тази книга никога повече няма да гледате на себе си или на когото и да било другиго по същия начин“! Грегъри Хартли

И още в резюме ...

Дайте вашият коментар
Име*
E-mail*
Адрес
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*
Полетата отбелязани с * са задължителни

ИК "Кръгозор" ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения, съдържащи нецензурни изрази, няма да бъдат публикувани.

Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.