ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

Мистериозен готически свят оживява в екранизацията на „Прелестни създания”

Едноименният филм по романа „Прелестни създания” притежава всичко необходимо, за да се превърне в световен хит през 2013 г.

Режисьор и сценарист на екранизацията е номинираният за „Оскар” Ричард Лагравенес („Послепис: Обичам те”, „Мостовете на Медисън” и „Кралят на рибарите”). Ролите са поверени на млади лица като Алис Енглърт, Ейми Росъм („Фантомът от операта”, „След утрешния ден”), Томас Ман („Хензел и Гретел: ловци на вещици”) и Алдън Ерънрайк, познат от ролята си в „Тетро” на режисьора Франсис Форд Копола. В актьорския екип се открояват имената на носителите на „Оскар” Ема Томпсън и Джеръми Айрънс.

Във филма „Прелестни създания” (разпространител „Форум Филм"), който излиза в кината на 15 февруари 2013 г., Итън Уейт (Алдън Ерънрайк) е тийнейджър от малък град. Той мечтае да избяга от твърде обикновения си живот. При срещата си с непознатата и тайнствена Лена Дюшан (Алис Енглърт), е неустоимо привлечен и открива в нея това, за което винаги е мечтал. Заедно започват да разкриват тъмни тайни за себе си, за своите семейства и злокобния град, в който живеят.

Романът „Прелестни създания” е книга първа от поредицата „Хроники на чародейците” на Маргарет Стоъл и Ками Гарсия. Книга втора е „Прелестен мрак”, а книга трета - „Прелестен хаос”, ще излиза на 28 януари.

Трейлър на филма „Прелестни създания":

Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.