ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

На 15 юни софийската книжарница „Хеликон-България” едва побра желаещите да се срещнат с най-известния в Русия експерт психолог по природата на женската енергия Лариса Ренар. Авторката на „Изворът на женската сила”, „Пазителката на женската сила” и „Еликсирът на любовта” (ИК „Кръгозор”), която се радва на голяма популярност в България, бе посрещната с голямо вълнение и много усмивки.

Както миналата година, така и тази Лариса Ренар е у нас благодарение на Наталия Кобилкина и академия „Щастлива жена”. В книжарницата двете дами заедно с всички присъстващи направиха различни упражнения за зареждане с енергия, за привличане на любовта и на подходящия мъж, за привличане и задържане на финансови средства, описани подробно в книгите на Ренар. Лариса разказа в какво се състои образът на фаталната жена и защо е важно дамите да намерят вътрешното усещане за свобода, сила и независимост.

Голяма част от десетките гостенки са присъствали на миналогодишните семинарите на Ренар у нас и с вълнение споделяха ползотворното влияние на наученото и искрено благодариха на Лариса.

След края на презентацията гуруто на женската психология раздаде автографи и се снима с гостите за спомен от вълнуващата среща.

Снимки от събитието можете да видите тук.

Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.