ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

Питър Уотсън е получил образованието си в университети в Дюрхам, Лондон и Рим. Той е писал за “Съндeй Таймс”, “Обзървър” и “Спектейтър”. Автор е на книгите “War on the Mind”, “Wisdom and Strength”, “The Caravaggio Conspiracy” и др.

Живее в Лондон. Работил е в продължение на две години в Тавистокската клиника, където е учил при Джон Боулби и Р. Д. Лейнг. Бил е заместник главен редактор на списание New Society в началото на седемдесетте години, а по-късно отговаря за ресора “социални науки” в Съндей Таймс.

Бил е също и кореспондент в Европа на “Psychology Today”, както и кореспондент на “The Times”. Водил е собствена колона, посветена на пазара на изкуството в Обзървър и Съндей Таймс. Публикувал е три психологически книги: “Психология и раса” (Penguin, 1970), Война на мисълта: Употреба и злоупотреба на психологията във военното дело” (Hutchinson, 1974) и “Близнаци” (Hutchinson, 1978).

Понастоящем работи върху история на идеите. Публикувал е три психологически книги: “Психология и раса” (Penguin, 1970), Война на мисълта: Употреба и злоупотреба на психологията във военното дело” (Hutchinson, 1974) и “Близнаци” (Hutchinson, 1978). Понастоящем работи върху история на идеите.

Модерната мисъл, кн.2
Модерната мисъл, кн.2 Читателска класация - рейтинг 4.67Читателска класация - рейтинг 4.67Читателска класация - рейтинг 4.67Читателска класация - рейтинг 4.67Читателска класация - рейтинг 4.67 Не се очаква допечатка

Автор: Питър Уотсън
Жанр: психология, енциклопедии, Корица: твърда, корична цена 28.00 лв. 22.40 лв.

Изчерпана

И още в резюме ...
Модерната мисъл, кн.1
Модерната мисъл, кн.1 Читателска класация - рейтинг 4.00Читателска класация - рейтинг 4.00Читателска класация - рейтинг 4.00Читателска класация - рейтинг 4.00 Не се очаква допечатка

Автор: Питър Уотсън
Жанр: енциклопедии, психология, Корица: твърда, корична цена 37.00 лв. 29.60 лв.

Изчерпана

И още в резюме ...
Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.