ИК Кръгозор  
Кошница
книги: 0
цена: 0.00 лв.

Сет Годин е:

* създателят на най-популярния блог за маркетинг в света;

* авторът на бестселърите в областта на маркетинга през последното десетилетие;

* основателят на уебсайта Squidoo.com, който се развива с феноменална скорост.

Той води семинари, посветени на маркетинга и медиите от най-ново поколение, както и на нещата, които идват след тях.

Списание American Way го определя като „Най-великия специалист по маркетинг в Америка”

Биографична справка за Сет Годин:

Сет Годин е роден през 1960 г. и притежава магистърска степен по маркетинг от Станфорд Бизнес Скул. Работил е известно време като маркетингов и бранд мениджър, след което с появата на интернет основава една от първите компании за онлайн маркетинг. Три години по-късно, компанията му е продадена на Yahoo, а Сет Годин става вицепрезидент и отговаря за “Маркетинг, базиран на позволението” (Permission Based Marketing) на Yahoo. След това започва да води собствена колонка в списание Fast Company. По-късно той основава и една от най-посещаваните интернет мрежи в света - Squidoo (попада в Alexa Топ 500).

Блогът на Сет Годин:

Блогът на Сет Годин се обновява регулярно, като всеки ден в него се публикуват нови теми, а самият автор се ангажира да отговаря лично на всички изпратени имейли.

Специалистите определят стила му на писане като „забавен, увлекателен и логичен”. Статиите му са иновативни, креативно написани и се базират на реални факти, поради което неговите последователи твърдят, че съветите на Годин са универсални и могат да се прилагат успешно към най-разнообразни сфери на бизнеса в различни страни по света.

Сет Годин се радва на широка популярност и в България. Цитати от негови публикации, както и разнообразни аудио- и видеоматериали се разпространяват във форуми и блогове, а книгите му отдавна са обект на дискусии в българския печат.

Книгите на Сет Годин:

Годин е автор на десет книги, които са се превърнали в световни бестселъри и са преобърнали начина, по който хората гледат на маркетинга, промените в организациите и функционирането на компаниите. Неговите издания са преведени на повече от 20 езика. Той е отговорен за много думи в речника на маркетинговите специалисти, включително „маркетинг на позволението”, идеи вируси, лилава крава. Неговият недирективен стил и новаторски идеи са му помогнали да се сдобие с огромно количество последователи, събрани от различни точки на планетата.

Последната книга на Сет - „Племена” е световен бестселър, който се отличи в класациите на Амазон, Ню Йорк Таймс, Бизнес Уийк и Уолстрийт Джърнъл. Тя е посветена на най-мощната форма на маркетинг – лидерството – и за това как всеки може да се превърне в лидер, ако провокира създаването на движения, които носят определен смисъл за околните. Маями Хералд нареди изданието сред най-добрите бизнес книги за 2008 г.

За „Лилавата крава”:

Книгата „Лилавата крава” е обявена за бестселър от Ню Йорк Таймс и Уолстрийт Джърнъл. Тя е посветена изцяло на това как фирмите могат успешно да се трансформират, като намерят своя собствен начин да бъдат различни от другите и като привлекат вниманието на потребителя.

“Лилава крава” е метафора, създадена от Сет Годин, която вече е навлязла активно в езика на маркетолозите. Тя е обобщение на онези идеи, които правят марката наистина уникална.

Независимо дали желаната аудитория е от 20 или от 2 000 000 души, „лилавата” марка се превръща нещо търсено, препоръчвано и харесвано, защото има специално предложение именно и само към тези хора - с истинско уважение и внимание към техните желания и пристрастия. В книгата си Годин отправя предизвикателство към традиционните начини за реклама и PR, като издига тезата, че социалното поведение на компаниите е бъдещето на маркетинга. „Лилавата крава” е книга за смисъла, посланията и мисията, които всяка марка трябва да изгради за себе си, ако желае да бъде разпознаваема.

В книгата си „Лилавата крава” Сет Годин казва, че ключът към успеха е да намериш начин да се отличиш – да се превърнеш в лилава крава на черно-бял фон. Самият Годин може да послужи като най-добър пример за това как работи теорията му: като маркетингов експерт, той е полубог в мрежата, автор на бестселъри, изключително търсен лектор, успешен предприемач, уважаван експерт и блогър от най-висок клас.

Forbes.com

Годин е безкрайно любопитен, недирективен и притежава познания върху широк кръг от теми. И неумолим маркетолог... както и човек с ясна визия за бъдещето, с мощни и проникновени идеи за това как икономиката може, трябва и ще функционира занапред.

Маями Херолд

Интервю със Сет Годин гледайте тук

Презентация на Сет Годин върху книгата "Лилавата крава" вижте тук

 

 

Лилавата крава
Лилавата крава Читателска класация - рейтинг 4.85Читателска класация - рейтинг 4.85Читателска класация - рейтинг 4.85Читателска класация - рейтинг 4.85Читателска класация - рейтинг 4.85 Не се очаква допечатка

Автор: Сет  Годин
Жанр: бизнес, Корица: мека, корична цена 10.00 лв. 8.00 лв.

Изчерпана

И още в резюме ...
Племена
Племена Читателска класация - рейтинг 5.00Читателска класация - рейтинг 5.00Читателска класация - рейтинг 5.00Читателска класация - рейтинг 5.00Читателска класация - рейтинг 5.00 Не се очаква допечатка

Автор: Сет  Годин
Жанр: бизнес, самопомощ, Корица: твърда, корична цена 14.00 лв. 11.20 лв.

Изчерпана

И още в резюме ...
Търси
ИК Кръгозор

1113 София,
ул. "Александър Жендов" 6, ет. 3, офис 303
тел.:(02) 944 53 80
office@kragozor.com

Член на Асоциация Българска книга

 

 

 

Новини
Интервю с Диего Галдино
Филмът "Момчето, което обичаше Луната" с български субтитри
Заповядайте в „Кръгозор YA литклуб”
Още новини тук
Бестселър  - Бестселър
Откъс от книга  - Откъс от книга
Очаква се допечатка  - Очаква се допечатка
Не се очаква допечатка  - Не се очаква допечатка
Bookmark and Share

Studio ITTI
Web Based Solutions
©2006 Издателска къща "Кръгозор". Всички права запазени.