4 блондинки

Кандис Бушнел

Прелисти

Художествена литература Съвременни дамски романи

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9547710656 Страници:300 Година на издаване:2003

Цена: 10,00 лв.

Окончателно изчерпана

Описание

Четири жени са на кръстопът. Четири жени правят своя избор и това променя живота им и самите тях завинаги.

  • Красива манекенка си осигурява ежегодно безплатно летуване с богатите си любовници в престижен курорт. Докато в един момент не осъзнава, че може да си хване безпроблемно мъж за лятото, но не може да получи онова, което действително иска от живота.
  • Популярна авторка на колонка в списание води удобен и привидно щастлив брачен живот с известен журналист. Докато една вечер и двамата не решават да променят нещата...
  • Пепеляшка, вече омъжена за принца (действително от кралско потекло) и превърната в "трофейна съпруга", затъва в параноя. Докато не взима живота си в свои ръце, за да открие собственото си място в реалния свят.
  • Писателка, която се страхува, че биологичното й време да си намери съпруг изтича, заминава за Лондон. За да търси истинската любов...


Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Кандис Бушнел


Бушнел е автор на бестселъра „Сексът и градът“, залегнал в основата на хитовия сериал на НВО, в който Сара Джесика Паркър изпълнява главната роля. Писателката привлече вниманието на публиката с това, че представи поглед „през ключалката” към спалните на най-богатите и красиви хора в Ню Йорк и извади на показ истинските истории за секса, любовта и отношенията в съвременния хайлайф. Обявена от критиците за „Шарън Стоун в журналистиката“, Бушнел получава своя златен шанс, когато редакторите на New York Observer й предлагат възможността да приложи с пълна сила първата максима на журналистите: „Пиши за нещо, което познаваш“. Бушнел развива колонката си „Сексът и градът“ през 1994, като завоалирано разглежда собствения си живот (чрез гласа на своето алтер его Кари) и живота на своите приятелки, на своите познати, на елита на Ню Йорк Сити. За нея воденето на тази колонка е означавало прекарването на шест вечери в седмицата потопена в нощния живот на града – от баровете, през летните вили до ски курортите.

Прочети повече >

Други книги от автора