50 начина да разголим истината за своя любим

Тод Лайън

Прелисти

Нехудожествена литература Хумор

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9547710788 Страници:188 Година на издаване:2004

Цена: 6,00 лв.

Окончателно изчерпана

Описание

Какъв е всъщност мъжът, когото обичате? Е, зависи. Спасява ли улични котки? Разширяват ли се зениците му, когато ви погледне? Дълги ли са пръстите на ръцете му? Единствено дете на родителите си ли е? Подобни въпроси са всичко друго, но не и случайни - отговорите им са в състояние да разкрият истинската природа на мъжа, когото желаете. В тази провокативна и същевременно занимателна колекция от тестове и философски концепции Тод Лайън черпи от силата на древната мистика, модерната психология, здравия разум и не чак толкова здравия разум - с единствената цел да разбули тайните, стаени в душата на вашия любим. Някои от техниките за разкриване на истината вероятно вече са ви познати (астрологията, хиромантията, картите Таро), други - може би не (например какво подсказва съдържанието на неговия хладилник). Сега държите в ръцете си цяла библиотека от романтични наръчници, компресирани по магически начин в тази миниатюрна книжка, предназначена да се побере в дамската ви чанта. Независимо дали мъжът на сърцето ви е все още в пълно неведение за вас или е ваш дългогодишен партньор, чрез книгата можете да: * Подложите на тест емоционалната му стабилност. * Предскажете поведението му в леглото. * Анализирате езика на неговото тяло. * Изчислите коефициента му на тема “контрол”. * Узнаете потенциала му като кавалер. Алпинистите използват компас. Пилотите разполагат с глобални позициониращи системи. А сега и вие, търсачи на вечната любов, можете да намерите своя път през джунглата от човешки взаимоотношения с помощта на “50 НАЧИНА ДА РАЗГОЛИМ ИСТИНАТА ЗА СВОЯ ЛЮБИМ" - един проникновен, вечно актуален и безкрайно занимателен наръчник за влюбени.


Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Тод Лайън


ТОД ЛАЙЪН е написала дванадесет книги, сред които са: “Интуитивната бизнес дама”, “Новогодишен наръчник на всяка Ева”, и “Прегръдки и целувки”. Тя е журналист в “Ню Хейвън реджистър”, като нейни статии излизат и в “Космополитън”, “Савьор”, “Байографи” и “Бъст”. Живее в Ню Хейвън, щата Кънектикът.

Прочети повече >