Бъди различен или умри

Джак Траут

Прелисти

Нехудожествена литература Бизнес

Издание:1 Размери:155x220 Корици:твърда ISBN:9547710370 Страници:280 Година на издаване:2002

Цена: 14,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Наръчник за оцеляване в ерата на убийствена конкуренция За гуруто на маркетинга Джак Траут две мнения няма! Или предлагаш стоки и услуги, различни от останалите, или се сбогуваш с успеха. В условията на съвременния претоварен от конкурентни оферти пазар няма никакъв смисъл от изнамирането и предлагането на нов продукт, чиято уникалност се очаква потребителите сами да открият. Въпросът е не какво представлява самият продукт, а с какво се отличава от всички останали!


Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Джак Траут


Джак Траут е легендарно име сред стратезите на маркетинговата и рекламна индустрия. Като президент на престижната консултантска фирма "Траут и партнърс" работи в сферата на комуникациите, технологиите, туризма и фармацевтичната индустрия, заедно с клиенти от ранга на AT&T, IBM, Мерил Линч, Сиърс. Той е автор и съавтор на шест бестселъра, превърнали се в класика в жанра на рекламата: "Неизменните 22 закона на маркетинга", "Маркетингови войни", "Маркетинг от основите до върха".

С марката на ИК "Кръгозор" на българския пазар е издадена книгата му "Бъди различен или умри".

 

Прочети повече >