Безкрайността на човешката простотия

Боб Фенстър

Прелисти

Хумор Нехудожествена литература

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9547710842 Страници:272 Година на издаване:2004

Цена: 8,00 лв.

Окончателно изчерпана

Описание

- Никога не целувайте гърмящи змии. - Сложете си парашута, преди да скочите от самолета. - Спускането с каяк по Ниагарския водопад не е здравословно. Всички тези постулати очевидно са прости, но за съжаление изглежда, че нашият биологичен вид все пак си пада по целуването на гърмящи змии.

Безкрайността на човешката простотия е изключително забавен сборник от всички глупави неща, които хората правят. Част І : "Хроника на глупостта" разкрива в детайли невероятно идиотски човешки постъпки, класифицирани в различни области като политика, история, спорт, изкуство, наука и необмислени игрички със съдбата. Част ІІ : " Всичко, което сте искали да знаете за глупостта, обаче сте прекалено умни за да попитате" разглежда последиците от човешката простотия и повдига отново въпроса, стар колкото самия свят, а именно: " Има ли такова нещо като глупав въпрос?". Част ІІІ : "Как да отглупеем" предлага иронични съвети как да избегнете попадането си във втория том тази книга.

Седнете удобно, прочетете Безкрайността на човешката простотия и се насладете на откритието колко много по-умни сте всъщност в сравнение с всички останали глупаци по широкия свят.

ИК "Кръгозор" искрено се надява, че човешката простотия няма да изтрие живота от Земята, преди да сме успели да допечатаме отново тази книга!Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Боб Фенстър


Боб Фенстър е писател на свободна практика и автор на прочутата книга “Безкрайността на човешката простотия”, както и на още три романа, два сборника с пъзели и ребуси, и една пиеса. Често сътрудничи на “Уошингтън поуст”, “Уолстрийт джърнъл”, “Рийдърс дайджест”, “Сан Франциско кроникъл” и “Плейбил”. Живее в Санта Круз, Калифорния.

Прочети повече >

Други книги от автора