Бъди уверена, общувай свободно!

Да сме уверени във външния си вид и в начина, по който общуваме, е важно, особено за нас, дамите. Тъкмо затова az-jenata.com и ИК “Кръгозор” ви канят да споделите личния си опит как успявате да сте елегантни, стилни и уверени всеки ден и по всеки повод, как се справяте с проблемите, кой е най-трудният разговор, който сте водили. И всичко, което да докаже, че можем да бъдем с финес и самочувствие във всяка ситуация.

Идеята ни да организираме този конкурс се зароди след излизането на четири полезни книги с марката на “Кръгозор”. Книги, след които няма как да останем равнодушни към образа си в обществото, у дома, с любимите хора. Става дума за “Общуване без агресия” от Маршал Розенберг, “Как да водим трудни разговори по 101 деликатни теми” от Джени Трент Хюз и двете подаръчни издания “Стил и етикет. Книга за модерната жена” и “Стил и етикет. Книга за модерния мъж” от Джоуди Смит.

Споделете вашият най-труден разговор и как преодолявате трудностите, които срещате в общуването на адрес konkurs@az-jenata.com . Изпращайте вашите писма до 28 януари, а победителите ще обявим на 1 февруари.
Всеки може да участва с една своя история.

Четирима от вас, чиито писма ни впечатлят най-много, ще получат като подарък една от тези книги, а най-оригиналният, който завладее умовете и сърцата ни със своето писмо - цял комплект. Петте отличени творби ще бъдат публикувани в az-jenata.com, както и в сайта на ИК “Кръгозор”.