На Благовещение (25 март) ИК "Кръгозор" проведе уникално дамско парти.

Многобройните гости станаха свидетели на единствено по рода си модно дефиле, посветено на новите дамски книги на издателството.

Манекенки дефилираха с... книги в уникално ревю, организирано от Издателска къща „Кръгозор”. Повод за него бе представянето на три нови книги, посветени на жената – „Сексът и офисът” на световноизвестната авторка Хелън Гърли Браун, елегантния сборник „Капучино за женската душа” на Мейв Харън и вдъхновяващата книга „Императрицата в теб” на Кристине Ли и Уля Краутвалд.

Присъстващите станаха свидетели на стилно „Капучино парти”, в което бяха съчетани всички големи дамски изкушения. Гостите имаха възможност да наблюдават истински моден спектакъл, в който неизменно присъстваше един необичаен аксесоар – книгата. Бяха представени три тематични ревюта с модели на марките Diana Lirot, Evita Peroni, Helena Collection и Janel, носещи духа на „Сексът и офисът”, „Капучино за женската душа” и „Императрицата в теб”. Идеята за атрактивното дефиле бе реализирана благодарение на експертите от списанието за моден шопинг Shop Sofia, които отбелязаха с хубавия повод и своя трети рожден ден.

Допълнителен блясък към „Капучино парти” прибавиха и БЛОНДИНКИТЕ на радио Фреш, които бяха водещи на събитието. Те доказаха, че умеят да провокират публиката и да създават страхотно настроение дори и когато са извън студиото. На финала издателство „Кръгозор” зарадва гостите си с нестандартни подаръци и стилни дамски четива.

Единственото по рода си ревю, посветено на книги, привлече интереса на гости и медии. ИК „Кръгозор” за пореден път създаде прецедент, тъй като събра на едно и също място литературните и модните експерти и им осигури повод за общ разговор.

Медийни партньори на събитието бяха www.az-jenata.com и вестник „Всичко за жената”.

Снимките от събитието ни бяха предоставени любезно от Рая Георгиева, списание Shop Sofia и от в-к “Всичко за жената”.