На 25 април предаването "Исрено и лично" на BTV беше на тема "Ултраметаболизъм - моят късмет". Специален гост беше главният редактор на ИК "Кръгозор" г-жа Анжела Кьосева. Заедно с нея идеите на д-р Марк Хаймън, представени в книгата "Ултраметаболизъм", разискваха д-р Мария Папазова - специалист по хранене, фитнес инструкторът Мартин Гергов, главният готвач на известен столичен хотел, фолк певицата Никита и рекламният мениджър на издателството - Галена Георгиева.

Теорията на Марк Хаймън е основана на науката нутригеномика или как гените взаимодействат с храната, която приемаме. Всеки от нас е уникален и ако за един дадена храна действа като лекарство, за друг може да е напълно противопоказна. Повече за "Ултраметаболизъм" можете да прочетете тук.

Гостите се обединиха около мнението, че освен пълноценните храни от природата, които трябва да подбираме, се нуждаем и от чисти взаимоотношения и мир със себе си. Едно позитивно послание в навечерието на най-светлия християнски празник - Великден!