Боб Дойл

АВТОР

Боб Дойл

Боб Дойл е ветеран сред мотивационните учители, композитор, писател и създател на „Богатство отвъд причините“, мултимедийна програма за Закона за привличането и неговите практически приложения. Именно с нея спечелва вниманието на продуцентите на „Тайната“, които го канят за участие и във филма, и в книгата. Програмата му „Живот без ограничения“ има многобройни фенове по целия свят.

Какво не издаде „Тайната”

 

Филмът „Тайната” (2006 г.) на продуцентката Ронда Бърн и последвалата го едноименна книга е откритие за своето време. Експертите в областта на личностното развитие, включени в продукцията, допринасят за популяризирането на принципите на Закона за привличането. Но е трудно да се разкрият всички тънкости на тази „наука” в 90 минути. Мнозина се радват на успеха, в резултат на разбирането и правилното прилагане на тези принципи. Но не са малко и разочарованите, които не са постигнали желаното, вследствие на неразбиране или заради заблуди, появили се във връзка със Закона за привличането.

Затова сега е идеалното време за такава книга, която да обясни същината на този най-важен за щастието на хората закон.

Един от участниците във филма „Тайната” - Боб Дойл, разяснява кое е липсващото звено от Закона за привличането в книгата „Следвай страстта си” – това са дребните подробности, които като малки камъчета преобръщат колата на нашия успех..

Боб Дойл заявява ясно, че Законът не е инструмент за личностно развитие, който може да използвате по правилен или неправилен начин, той е най-дълбокото проявление на дейността на енергията във Вселената. Авторът обяснява съществената роля на нашата система от убеждения и показва как да се справим със съпротивлението, което ограничените ни убеждения и мисли могат да породят. Той ще ни помогне да си изясним и изградим собствената визия – онази, която ще ни вдъхнови и ще ни свърже с творческата енергия на Вселената.

Боб обръща внимание и върху значението на силата на нашата страст и колко е важно да я открием и да ѝ се посветим. Ако живеем, верни на най-съкровените си желания и страсти, ще бъдем способни да се възползваме по най-добър начин от Закона за привличането и той ще ни помогне да разкрием мечтите си и да имаме живот, изпълнен с истинско благополучие.

Друга тайна за постигане на успех с помощта на Закона за привличането, която Боб ще ни разкрие, е как да се вслушваме в интуицията си. Авторът ще ни научи как да чуем наистина това, което ни казва тя, и как да ѝ позволим да ни поведе в правилната посока.

В „Открий силата си” Боб Дойл предлага програма за индивидуално прилагане на Закона, която ще ни помогне:

· да познаем кои са физическите индикатори, че сме попаднали на нашата си идея и да я превърнем във визия

· да използваме въображението си с конкретни примери за създаване на мисловни форми

· да разпознаем интуицията си и да й се доверим – в повечето случаи печели този, който е последвал интуицията си

· да усвоим техники за освобождаване от отрицателните емоции и от вътрешното съпротивление, което всъщност стопира Закона за привличането

· да не оставаме само с мисловната си дейност, а задължително да започнем да действаме и да оставим събитията да се развиват, за да дадем възможност и на Вселената да ни даде своя дар

. да се научим да изпитваме благодарност и да я изразяваме – тя е основното чувство, което със своята енергийна структура влияе върху енергийното поле на всички хора и може да направи чудеса във взаимоотношенията.

Когато поемете на това пътешествие с Боб, ще се нас­ладите истински на преживяването и ще постигнете благополучието, което търсите. Разбирането на неотменимия Закон за привличането ще ви осигури ключа към успеха. Но трябва да го използвате по подходящ начин. За щастие има кой да освети пътя ви.

Книги от този автор

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.