Честотата на вибрациите

Пени Пиърс

Прелисти

Нехудожествена литература Духовно развитие

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547713086 Страници:320 Година на издаване:2013

Цена: 14,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Енергийната промяна на духовното и материалното в Ерата на Интуицията. Сближаването на мистицизма и новата физика ни отведе до дверите на нашата човешка същност. Отвъд тях се простира нещо, което буквално не може да се опише с думи.
Майкъл Талбот

Човечеството еволюира в разбиранията си и днес осъзнава енергийната връзка с майката Земя и необходимостта да живеем в хармония с невидимите енергийни закони, които управляват живота. Науката открай време ни учи да вярваме на онова, което „окото може да види и ръката да пипне”, затова обикновено не забелязваме, че духът, мислите, емоциите и тялото ни са изтъкани от енергия. Всичко вибрира. Всеки от нас си има лична честота на вибрацията, която съобщава на света кои сме и ни помага да създадем нашата реалност. Ниската, бавна и недотам хармонична честота поражда живот, изпълнен с препятствия и разочарования. Ако енергийната вибрация е висока, бърза и чиста, животът се разгръща с лекота и в синхрон със съдбата ни.

Пени Пиърс ни показва как:
- Да усетим личната си вибрация и да почувстваме собствената си изконна честота
- Да се освобождаваме от негативни вибрации
- Да подреждаме личното си енергийно поле
- Да превърнем непродуктивните емоционални навици в продуктивни
- Да материализираме енергията на желанието
-Да разберем защо понякога материализацията не се случва

Пени Пиърс ни дава най-важните инструменти за повишаване честотата на вибрациите ни и за създаване и изживяване на идеалния за нас живот!

Всички ние сме под въздействието на най-различни положителни и отрицателни енергии, независимо дали го осъзнаваме. С мъдростта в тази книга ще се научите как да повишавате вибрационното си ниво, т.е. своята честота, а това има благотворно въздействие върху вас и човечеството. Масару Емото, автор на „Тайните послания на водата”Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Пени Пиърс


Пени Пиърс е международно признат ясновидец и обучител по развиване на психични умения, емпатия и интуиция. От 1977 г. Пени обучава и консултира десетки бизнесмени и държавни лидери, учени, психолози и хора, поели по пътя на духовното самоусъвършенстване. Автор е на „Пътят на интуицията”, „Силата на момента” и „Честотата на вибрациите".

Прочети повече >