Четирите лица на съвършенството

Лариса Ренар

Прелисти

Нехудожествена литература Самопомощ и самоусъвършенстване Взаимоотношения

Размери:145x210 Корици:мека ISBN:978-954-771-454-0 Страници:224

Цена: 18,00 лв.

Описание

Годишна програма за пробуждане на женската енергия

От столетия жените са предавали – от уста на уста, от майка на дъщеря – тайните техники на съхраняване и засилване на женската енергия. Тази, която е знаела тайните и е умеела да използва своята енергия, е притежавала невероятна мощ. Мъжете били готови да дадат живота си дори само за една нощ с такава жена – мъдра и интуитивна, сексапилна и могъща.

В Изворът на женската сила, в нейното продължение Пазителката на женската сила и в  третата част Еликсирът на любовта Лариса Ренар съчетава съвременните постижения на психологията с древните практики и познания, чрез които жените използват енергията на четирите стихии – въздух, земя, огън, вода, за да реализират пълния си потенциал.

Четирите лица на съвършенството представлява уникална програма за пробуждане и овладяване на четирите състояния на женската енергия по сезони. Всяка жена се ражда с интуитивното познание на състоянията – Кралица, Момиче, Любовница, Домакиня.

v Кралицата покорява мъжа чрез ума си.

v Любовницата – чрез секса.

v Момичето – чрез чувствата.

v Домакинята – чрез таланта си да управлява дома и мъжа.

При всяка от нас преобладават едно или две от тези състояния. Но само когато са развити и четирите, ние добиваме цялост, хармония и женска власт. Затова е необходимо да разберем кои са нашите слабо изявени състояния и да ги усъвършенстваме; да се научим да използваме в отделните етапи от живота си различни състояния, да знаем кога и при какви случаи кое от тях да прилагаме.

 За да овладеем и четирите състояния до съвършенство,

трябва да последваме  съветите на Лариса Ренар и нейната Годишна програма, която предлага:

  •   Енергийни и духовни практики
  •  Упражнения
  •  Медитации
  •   Тестове


Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Лариса Ренар


Лариса Ренар - лъчезарна, неотразима, обаятелна жена – кандидат на психологическите науки, биолог и психолог, получила магистърска степен от Стокхолмския университет по икономика. Чете лекции по психология на стреса.

Лариса Ренар създава и ръководи Академията за личен живот в Санкт Петербург.

Прочети повече >

Други книги от автора