Човешката ДНК – антена към Вселената

Робин Кели

Прелисти

Нехудожествена литература Самопомощ и самоусъвършенстване Популярна психология Духовно развитие

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547712850 Страници:252 Година на издаване:2012

Цена: 12,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Вслушайте се в песента на клетките си!

Една от най-големите мистерии в биологията е как клетките ни взаимодействат в такъв съвършен синхрон и позволяват на тялото да функционира в невероятна хармония? ю
Д-р Робин Кели описва механизмите, чрез които клетките си „говорят” една на друга. ДНК молекулите ни действат като миниатюрни антени и осъществяват връзката ни с квантовите полета на Вселената.
Д-р Кели ни съветва да се вслушаме в песента на нашите клетки, която носи информация за:
- Връзката с други измерения
- Дарбата на медиумите
- Предвиждане на трагични инциденти
- Наблюдение от разстояние – връзка отвъд пространството
- Собствените ни интуитивни сигнали
- Извънтелесни и близки до смъртта преживявания
- Телепатията – връзка с невидимите информационни полета
която може да лекува:
- Хипертония
- Гинекологични заболявания
- Ракови заболявания
- Психологически проблеми
- Зависимости

Д-р Кели предлага и конкретни упражнения за всяка чакра, за да се справим сами с появилите се симптоми на болестите. Нашите намерения и убеждения са в основата на тази матрица на енергийно, квантово и клетъчно общуване.

Като променяме мислите си - променяме енергията, която клетките ни пренасят! Ние сме съвършената антена на човечеството към Вселената!

„Човешката ДНК - антена към Вселената” получава всеобщо признание:
Книгата е обявена за най-добра научна книга за 2008 г. от Best Books Awards Winner (USA) и е наградена за книга на годината за 2007 г. от ForeWord Magazine Book of the Year Awards (USA).

Отзиви

„Всеки, който се интересува от изкуството на изцелението на тялото и душата, трябва да прочете тази безценна книга.“ проф. Стивън Аонг, президент на Световната фондация по природна медицина (WNMF)

„За да стане по-добър лекар, д-р Робин Келин се впуска в епично пътешествие, което преобразява живота на пациентите му, неговия собствен живот, а вероятно ще направи същото и с вашия. Като преплита познанията на традиционната западна медицина с философията на Изтока и откритията на квантовата физика, авторът създава силна рецепта за самолечение и личностно усъвършенстване. Изпълнена със смайващи научни прозрения, хумор, мъдрост и сърдечност,„Човешката ДНК - антена към Вселената” е удоволствие за читателя.” Брус Липтън, биолог и автор на „Биология на убежденията”

„В „Човешката ДНК - антена към Вселената” науката и философията са чудесно балансирани с лични истории и примери от практиката на д-р Робин Кели. Да, в книгата има наука, диаграми и обяснения. Авторът представя и обяснява велики идеи като зайците на Фибоначи, златното сечение и смисъла на кадуцея. Четенето на тази книга е все едно да получиш образование в университет по свежи идеи, без да се налага да седиш в зала с още няколкостотин студенти! Чудесна книга за всички, които са започнали своето търсене на нови идеи и познание, както и за хората, които за пръв път ще се срещнат с тези концепции, представени от д-р Робин Кели по изключително четивен и приятен начин.” MyShelf.com.Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Робин Кели


Доктор Робин Кели е многостранно развита личност. Той е семеен лекар, но се изявява и като писател, лектор и музикант. Има издадени няколко албума. Като лектор той е обичан заради своя лек и спонтанен стил, който е еклектична смес от факти, хумор и музика, често е канен за гост на конференции и семинари. Завършва образованието си в Англия, но с течение на годините се обръща към източната и съвременната философия, акцентираща на връзката между ума и тялото. Напуска Англия и заминава със съпругата си за Нова Зеландия. Д-р Кели се стреми да интегрира холистичните модели в съвременната среда, да съчетае най-доброто от Изтока с най-доброто от Запада.

Прочети повече >

Други книги от автора