Човешката холограма

Робин Кели

Прелисти

Нехудожествена литература Самопомощ и самоусъвършенстване Популярна психология Духовно развитие

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547713062 Страници:272 Година на издаване:2013

Цена: 12,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Човешките тела се формират върху невидимите информационни полета и взаимодействат ежедневно с тях чрез нашата ДНК. Тя е в основата на модела на човешката холограма.

Д-р Кели разяснява какво представлява холограмата, как се изгражда моделът на човешката холограма и защо е толкова важен за нас, хората.

Моделът на човешката холограма:
- Обяснява защо се разболяваме и как чрез него да намерим пътя към изцелението.
- Какво представлява сърдечната кохерентност и как да я постигнем, за да се излекуваме.
- Показва по какъв начин фракталният модел е важен за лечението – само чрез промяната на един спомен, на едно вярване се лекуват болести на века като рака, сърдечни заболявания, високо кръвно, хронични здравословни проблеми.
- Обединява сърце и ум, чувства и предчувствия.
- Запознава с най-новите проучвания на квантовата биология и тяхното приложение в практиката - от разкриване на тайните на ароматите до облекчаване на трафика в големите градове.

Д-р Робин Кели, автор на бестселъра „Човешката ДНК”, изследва най-новите концепции за вселената и излага своите теории за това как, като осъзнаваме своята същност на човешки холограми, можем, с промяната дори и на най-малкия елемент, да променим не само нашето бъдеще, но и това на цялата планета. Запознава ни с революционните изследвания от последните години на биофизици и медици, които откриват нова ера – ерата на чудесата. Повежда ни в това приключение и ни показва как най-добре да използваме тази информация тук и сега, за да преобразим живота си и да постигнем възможно най-добро здраве.

Днес всички учени са единодушни, че зад нашия свят на времето и пространството се крие друг – невидим за сетивата ни! Науката квантова биология сега прохожда, но е един от пътищата, водещи ни към този свят! д-р Р. КелиВашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Робин Кели


Доктор Робин Кели е многостранно развита личност. Той е семеен лекар, но се изявява и като писател, лектор и музикант. Има издадени няколко албума. Като лектор той е обичан заради своя лек и спонтанен стил, който е еклектична смес от факти, хумор и музика, често е канен за гост на конференции и семинари. Завършва образованието си в Англия, но с течение на годините се обръща към източната и съвременната философия, акцентираща на връзката между ума и тялото. Напуска Англия и заминава със съпругата си за Нова Зеландия. Д-р Кели се стреми да интегрира холистичните модели в съвременната среда, да съчетае най-доброто от Изтока с най-доброто от Запада.

Прочети повече >

Други книги от автора