Цветята на дъждовната гора

Марго Бъруин

Прелисти

Художествена литература Съвременни романи Съвременни дамски романи

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547712249 Страници:296 Година на издаване:2010

Цена: 14,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Какво е желанието на сърцето ви

В центъра на Манхатън, скрита в задната стаичка на една обществена пералня, се намира тайна „градина” с девет редки и ценни растения. Всяко едно от тях носи любов, власт, безсмъртие, богатство, свобода, магически сили, приключение, сексуалност и мъдрост…

Когато случайно открива това царство на тропически растения, Лила е на границата на отчаянието. На 32 години е (с разбит брак и служебни разочарования) и не знае в каква посока да поеме. Животът в големия град й е отнел всички илюзии. Тя е впечатлена от собственика на екзотичните растения – Арманд. Но прави грешка и става причина да откраднат ценната му колекция. Чувството й за вина я принуждава да се отправи на магическо пътешествие в дъждовните гори на Юкатан, Мексико, за да открие и върне загубените девет растения на желанието, които ще донесат на този, който ги събере на едно място, цялото щастие на света.

Накъде ще я отведат желанията на нейното сърце? Готови сме цял живот да вървим по един и същ път и няма да го сменим само от любопитство, дори да ни е втръснал до полуда и да се оплакваме постоянно. Трябва някой отгоре да го препречи и да обяви, че е в ремонт, за да ни тласне към другото разклонение. Магическа реалност в духа на Исабел Алиенде и Карлос Кастанеда. Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Марго Бъруин


Марго Бъруин има дългогодишен опит в рекламата и живее на Юниън Скуеър, Ню Йорк, с убийствена колекция от растения. Разказите й са публикувани в редица издания (Nerve.com, „The New York Press“) и в антологията „The Future of Misbehaviour“. „Цветята на дъждовната гора“ е първият й роман.

Прочети повече >

Други книги от автора