Дългият път надолу

Ник Хорнби

Прелисти

Художествена литература Съвременни романи

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9547711075 Страници:312 Година на издаване:2005

Цена: 8,99 лв.

Временно изчерпана

Описание

Новогодишната нощ. Небостъргачът „Топърс“ в Лондон. И четирима кандидат-самоубийци: Морийн – жена на средна възраст, която от десетилетия се грижи за своя син инвалид. Мартин – бивша телевизионна звезда, сринал се от върха, след като преспал с непълнолетна (но с размери 177 см и 80 DD) .

Тийнейджърката Джес – цинична, нетактична и … много ранима – все още е преследвана от мистериозното изчезване на сестра си преди години. И Джейджей – разбит, останал сам без музикалната си банда и самотен – без приятелката си. Четиримата са набелязали един и същи покрив като „най-добър изход“ от ситуацията. Възпрепятствани от факта, че ще си имат публика, те отлагат крайното решение… Кой път ще избере всеки от тях?

За всеки, който е изпадал в депресия, дори и лека! „… понякога тъкмо в подобни моменти, наистина сложни моменти, моменти, които вземат всичко от теб, ти разбираш, че тъкмо тези моменти те карат да се чувстваш жив.“Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Ник Хорнби


Ник Хорнби е определян от западната критика като “маестрото на мъжката изповед”, ”идолът на младото поколение” и “един от най-влиятелните автори в света”. Самият автор казва за творчеството си: “Нищо тайнствено не се случва в книгите ми... Просто създавам човек, твърде близък до човека, който чете книгите”.

Прочети повече >

Други книги от автора