Да останем здрави и млади

Марк Хаймън

Прелисти

Нехудожествена литература Здраве, хранене и уелнес

Размери:145x210 Корици:мека ISBN:978-954-771-478-6 Страници:352

Цена: 25,00 лв.

Описание

Ако ви попитат искате ли да живеете 120 години, какво ще отговорите?

„За повечето от нас представата, че ще живеем след 90, не е привлекателна. Слабост, изхабяване, намалена двигателна активност, болести – това ни очаква.

 Може ли обаче да достигнем 90, 100 и повече години здрави, активни и с бистър ум?

 Отговорът, който дават най-новите изследвания в областта на стареенето и дълголетието, е твърдо да! Програмата „Да останем млади и здрави“ ще ви запознае с тази част от науката, но по-важното – ще ви предложи пътна карта и практически насоки за включване на най-добрите научни постижения на функционалната медицина в личния ви  план за грижа към себе си, който ще ви  помогне да имате здрав и дълъг живот. Хубавото на този комплексен подход е, че никога не е късно да започнеш. Да, по-добре е да започнем от раждането си и дори преди това, но изследванията са категорични: вземането на мерки на всяка възраст – на 60, 70, 80 години, може да доведе до дълбоки промени в здравословното ни състояние – не само справяне със сърдечни заболявания, рак, диабет, деменция, но и биологично подмладяване.

 

Наскоро станах на 63 години и съм в по-добра форма, отколкото бях на 40. Всъщност биологичната ми възраст е 43 години. И искам до края на дните си да се радвам на магията да съм жив, да танцувам под звездите, да се смея, играя и плача с онези, които обичам. Имам план да уча нови езици, да обикалям света, да изкачвам далечни планини. Да науча душата си да расте и да се развива.

 Всичко, което научих през последните няколко десетилетия, е наистина революционно, то ми помогна да стана биологично по-млад, докато хронологично остарявах. Искам същото и за вас.“ 

д-р Марк Хаймън                                                                                                                              

                                                                                                                                   

 Марк Хаймън  изследва 10-те белега на стареенето, причините и последствията за него. Дава конкретни практически съвети как да ги различаваме и преодоляваме, като научим:

 
ü  Какви са най-новите революционни научни терапии за здраве и биологично подмладяване.
ü  Как да се храним, което включва и пеганската диета на д-р Хаймън, и кои са подходящите хранителни добавки.
ü  Как да спортуваме, да спим и да се освобождаваме от стреса. 
ü  Кои са житейските и духовни практики за дълголетие.
    

Идеята е не да живеем по-дълго, а да живеем по-добре; не просто да добавим още някоя година живот, а да добавим живот към годините си.Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Марк Хаймън


Марк Хаймън е доктор на медицинските науки, практикуващ лекар, прилага най-доброто от традиционната и алтернативната медицина. 

Управител на един от най-известните в света здравни курорти - Ранчото в Каньона. Чест гост и консултант в CNN, FOX, Elle и други.

Прочети повече >

Други книги от автора