Дай, за да получиш!

Боб Бърг, Джон Дейвид Ман

Прелисти

Нехудожествена литература Бизнес Самопомощ и самоусъвършенстване Популярна психология

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547712546 Страници:144 Година на издаване:2011

Цена: 12,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Бизнес бестселър на Wall Street Journal

Светът е богато място и възнаграждава щедрите по дух!

„Дай, за да получиш!"

Малка история за голямата бизнес тайна

Най-накрая – един тържествуващ вик, който предвещава настъпването на нова епоха в бизнеса. „Дай, за да получиш” не е просто добър начин за правене на бизнес. Това е единственият начин! - Дженифър Къшел, съавтор на бестселъра Secrets of the Young and Successful

Пиндар се усмихна...
-Искаш да разбереш успеха, нали? Добре. Ще споделя с теб моята Бизнес тайна още сега – той се наведе напред и промълви тихо, – тайната е да даваш. Ето петте закона за космически успех...

1. ЗАКОН ЗА СТОЙНОСТТА Истинската ти стойност се определя от това да даваш повече като услуга за парите, които вземаш. Ако надхвърляш очакванията на клиентите, ще получаваш още повече!

2. ЗАКОН ЗА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО Приходите ти се определят от това колко човека обслужваш и как ги обслужваш. До колкото повече живота се докосваш – толкова ще си по-успешен!

3. ЗАКОН ЗА ВЛИЯНИЕТО Влиянието ти се определя от това колко често поставяш интересите на другите пред своите собствени. Грижи се за човека отсреща. Грижи се за неговите интереси. Само така ще създадеш мрежа от хора, които те харесват и ти имат доверие.

4. ЗАКОН ЗА АВТЕНТИЧНОСТТА Най-ценното нещо, което можеш да предложиш на света, си самият ти. Всичко започва с теб! Бъди себе си! Обичай това, което правиш! Това е нещото, което пазарът винаги е искал и ще иска много силно!

5. ЗАКОН ЗА ПРИЕМАНЕТО Ключът към ефективното даване е да останеш отворен към получаването.

Мечтите, любопитството и вярата в себе си са различни аспекти на получаването. Тайната на получаването е даването.

Тези уроци не се отнасят само до бизнеса. Един наистина добър бизнес принцип е приложим във всички сфери на живота – в приятелството, в брака, навсякъде. Той трябва не просто да подобрява финансовите ти показатели, а да подобрява житейските ти показатели.
Усмихна се Пиндар...

Някои хора няма да имат куража да си купят тази книга, да не говорим за това да последват нейните принципи и да ги приложат в живота си. Но ти го имаш. И съм убеден, че ще бъдеш много доволен, че си го направил. Сет Годин

"Дай, за да получиш” е за това, което се опитваше да обясни „Тайната”: ако искаш да привлечеш нещо в живота си, първо трябва да дадеш!
Боб ПроктърВашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Джон Дейвид Ман


Джон Дейвид Ман пише за бизнес, лидерство и за законите на успеха повече от двайсет години. Той е автор и съавтор на редица книги. Започнал е да се занимава с бизнес още като тийнейджър – на седемнайсет години основава собствена гимназия в Ориндж, Ню Джърси. Живее в Масачузетс.

Прочети повече >