Дейвид Стийбъл

АВТОР

Дейвид Стийбъл

Доктор Дейвид Стийбъл e участвал в предавания на Си Би Ес, Ей Би Си, “Нешънъл Пъблик Рейдио”, “Канадиан Броудкастинг Корпорейшън”, “Асоушиейтид Прес”, “Юнайтид Прес Интернешънъл” и Си Ен Ен като консултант и кореспондент. Пресата го нарича “всепризнат магьосник по стопяване на вражди” и “майстор на посредничеството”. Доктор Стийбъл е известен по цял свят като съветник по въпросите на преговорите и общуването на корпоративни и политически лидери.

Доктор Дейвид Стийбъл е бил консултант на компании, влезли в групата на 500-те на списание “Форчън”, като например “Локхийд” и “Зийрокс”, а освен това е преподавател в Калифорнийския университет в Бъркли и гостуващ лектор в повече от 14 други водещи университета по света. Слави се като изключително популярен оратор на конгреси и конференции.

Според едно проучване, направено от учените в Калифорнийския университет на Лос Анджелис, мениджърите, които са изкарали курса на д-р Стийбъл, отчитат с 98% по-високи резултати по време на преговори, отколкото колегите им, които не са имали това щастие.

Книги от този автор

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.