Диагноза Тийн

Колекция

Прелисти

Художествена литература Тийнейджърска

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547711952 Страници:144 Година на издаване:2009

Цена: 7,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Може и да не ти се вярва, но ние с теб се познаваме много добре: знаем твоите проблеми, знаем твоите притеснения, знаем всяко твое желание и можем да се обзаложим какво мислиш точно в момента :-) Защото вече 8 години се грижим за единствения сайт, който обръща внимание на тийнейджърските проблеми - TeenProblem.net.

Книгата, която държиш в ръцете си, е събрала най-скандалните, най-популярните и най-коментираните теми за всеки тийнейджър. Тя обаче не е писана от чичковци и лелки, които се опитват да говорят на младежки език. Тя е писана изцяло от тийнейджъри, които в продължение на години ни изпращаха своите размисли и страсти под формата на статии, есета, съчинения, коментари и... дори заплахи.

Защо да прочетеш Диагноза «Тийн»?

Със сигурност си струва, защото книгата ще те разсмее, ще те разплаче и не на последно място ще те накара да разбереш, че всъщност твоите проблеми имат решения.

BTW, Ние сме сигурни, че искаш да знаеш как са хванали на калъп някои от твоите връстници, как едни са мастурбирали за първи път, как други са преживели раздялата с най-голямата си любов, как е преминала първата им целувка или последната им изневяра?
Искаш, нали? :- P

<a href="http://www.kragozor.com/?viewID=10&sp_id=222">Видео на "Диагноза Тийн" виж тук!</a>

<a href="http://www.kragozor.com/?viewID=10&sp_id=223">За представянето на "Диагноза Тийн" виж тук!</a>


---
Българските медии за книгата:

<a href="http://kragozor.com/files/Tema.jpg">сп. Тема</a>

<a href="http://www.dnes.bg/article.php?id=70891
">Dnes.bg</a>

<a href="http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=484&cat=36
">pudriera.com</a>

Книгата се издава с подкрепата на Кока-Кола.Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА