Дръзкият бунтар

Зак Фридман

Прелисти

Нехудожествена литература Бизнес Самопомощ и самоусъвършенстване Популярна психология

Размери:145x210 ISBN:9789547714274 Страници:255 Година на издаване:2019

Цена: 16,00 лв.

Описание

Кои са Дръзките бунтари и какъв е техният живот?
Каква е разликата между лимонения и лимонадения живот?
Защо се наричат така?

Отговорите са в оригиналната концепция на Зак Фридман, която ни запознава с 4 типа хора – Оплакващите се, Доволните, Преследвачите и Дръзките бунтари. Предлага ни практически съвети, психологически техники и вдъхновяващи примери, чрез които да трансформираме отрицателни черти на Оплакващия се, на Доволния или на Преследвача в характеристиките на Дръзкия бунтар. Защото той променя правилата на играта, твори, разсъждава нестандартно и поема рискове, отговорен е за действията си. Той приема неуспеха като следващо стъпало, не си прави план Б, изпитва любов към живота, който избира да води. Той е този, който триумфира и живее лимонадения живот според 5-те Принципа на Фридман:

Променете перспективата, за да промените възможностите пред себе си и не си слагайте сами граници.
Разберете ползите от риска, не се страхувайте от загуба или провал, не казвайте не мога.
Избягайте от стадото, мислете извън шаблоните, възползвайте се от свободата на избора.
Усъвършенствайте себе си, самоопознайте се, не спирайте да се образовате.
Бъдете гъвкави, но спазвайте твърдите си житейски принципи.

Ако и ние следваме тези пет принципа – без значение от произхода, професията или образованието ни – ще имаме силата и свободата да контролираме съдбата си, да отстраним бариерите пред нас, да разгърнем потенциала си. Да се чувстваме удовлетворени и щастливи в бизнеса и в личния си живот – да се превърнем в Дръзки бунтари.Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Зак Фридман


Зак Фридман е основател и изпълнителен директор на Make Lemonade, водеща компания за лични финанси. Той е признат експерт по лидерство, автор на широко популярна колонка на Forbes, четена повече от 12 милиона пъти, лектор и телевизионен коментатор.

Прочети повече >