Дрю Ерик Уитмън

АВТОР

Дрю Ерик Уитмън

Дрю Ерик Уитмън Повечето хора избират попрището си в гимназията или университета, но Дрю Ерик Уитмън, известен още като „Доктор Директ”, не можел да чака. Той започнал да създава реклами на 11 години, пишейки и оформяйки каталози за директна поръчка на шегаджийски предмети. Тези каталози си имали всичко, от илюстрации на продуктите до формуляри за поръчка, Дрю започнал да ги разпространява сред съучениците си в 5-ти клас и поръчките не закъснели. Въпреки че учителите не насърчили начинанието му (защото смятали, че е по-важно да си пише домашните, отколкото да продава пръцкащи възглавнички), това сложило началото на вълнуваща кариера в смахнатия, но великолепен свят на креативното писане и рекламата.

Много години по-късно, след продължителен опит с продажби „лице в лице” на всичко - от печатни материали и облекла до бижутерия и имоти- Уитмън се сдобил с диплома от университета Темпъл, която завъртяла машината.

Днес Дрю е прям, забавен и философски настроен рекламен съветник и писател. Работил е в отдела за директни продажби в най-голямата рекламна агенция във Филаделфия. Също така е бил главен копирайтър за директните продажби на една от най-големите застрахователни компании в света. Създавал е силно ефективна реклама за различни клиенти – от малки магазинчета до гигантски мултимилионни корпорации. Работата му е използвана от някои от най-големите и успешни компании в САЩ като Американската Автомобилна Асоциация, Института по Реклама, “American Legion”, “Amoco”, “Faber-Castell”, “Texaco”, “Day-Tmers” и много други.

Дрю е съавтор на „Бизнес маратон по преобразяване за 50000” и създател на успешния семинар по реклама CA$HVERTISING. Интересува се страстно от феномените на хипнозата и различните техники за сугестия, както и от модерните практически подходи на НЛП за развитие на креативното мислене и на личностовия потенциал.

В момента Дрю живее в слънчева Южна Калифорния заедно с прекрасната си съпруга Линдзи и своя ретрийвър Джоуи, най-сладкото четириного на планетата Земя.

 

Книги от този автор

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.