Ега ти животът

Ник Хорнби

Прелисти

Художествена литература Съвременни романи

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9547710109 Страници:284 Година на издаване:2001

Цена: 7,99 лв.

Окончателно изчерпана

Описание

Това е разказ за един мъж, който безкрайно се лута между страха от обвързване и страха от самотата. За един мъж, когото животът и жените - заедно и поотделно - постоянно прецакват... "Ето в хронологичен ред петте най-силно опустошили душата ми, най-паметни любовни раздели в моя живот за всички времена: Алисън, Пени, Джеки, Чарли, Сара. Това са гаджетата, които наситина ме нараниха. Да виждаш името си сред тях, Лора? Предполагам, че ще успееш да се промъкнеш в челната десятка, но място за теб в челната петорка няма..." ...И за една жена, която остава извън тази класация... "Четенето на "Ега ти животът" е като слушането на прекрасна песен. Усещаш, че е страхотна още в началото, а когато свърши, искаш пак да я чуеш, защото те кара да се чувстваш и млад, и вече пораснал. Ако тази книга беше песен, щяхме веднага да я начем хит. Защото тя е хит." Ню Йорк Таймс


Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Ник Хорнби


Ник Хорнби е определян от западната критика като “маестрото на мъжката изповед”, ”идолът на младото поколение” и “един от най-влиятелните автори в света”. Самият автор казва за творчеството си: “Нищо тайнствено не се случва в книгите ми... Просто създавам човек, твърде близък до човека, който чете книгите”.

Прочети повече >

Други книги от автора