Еврика!

Филипа Дейвис

Прелисти

Нехудожествена литература Бизнес Популярна психология

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:954771127X Страници:244 Година на издаване:2006

Цена: 8,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

"Въображението е по-важно от знанието."
Айнщайн

Защо някои хора осъществяват идеите си, докато други само мечтаят? Кое е онова, което отличава великите новатори и творци от нас, останалите? Какво превръща някои стоки, книги, филми, ТВ предавания, компютърни игри в бестселъри?

Отговорът се крие в нашето подсъзнание.

Известно е, че подсъзнанието е безценен източник на вдъхновение и човешки постижения, но въпреки това много от нас нямат представа как функционира то и как да получим достъп до него. Сега тази новаторска книга за пръв път събира на едно място най-важните открития на учените, за да покаже как нашето подсъзнание може да ни помогне да освободим творческия си потенциал и да осъществим идеите си. Следвайте програмата „Еврика!“ и ще се научите:

· да използвате подсъзнанието си, за да засилвате творческите си възможности
· да родите най-добрите си идеи и да ги продадете на другите
· да развиете своя творчески интелект
· да изградите новаторски и резултатен екип
· да завладеете възможно най-големия пазарВашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Филипа Дейвис


Филипа Дейвис

английски психолог, специалист в областта на общуването

Нейните центорве Войсуъркс и Гроу са специализирани в преподаването на техники за самоусъвършенстване и за постигане на блестящо представяне в желаните области на живота. Сред най-известните й клиенти са Лейбъристката партия (Филипа Дейвис е консултатнт на предизборната кампания през 1997г.), Бритиш Еъруейс, Бритиш Телеком и др. Сценарист е на поредица предавния върху проблемите на публичното поведение, излъчвано по ВВС.

Прочети повече >

Други книги от автора