Езикът на жестовете. Как да разгадаваме тайните сигнали на тялото

Грегъри Хартли, Мариан Каринч

Прелисти

Нехудожествена литература Бизнес Популярна психология Самопомощ и самоусъвършенстване

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547711723 Страници:250 Година на издаване:2008

Цена: 12,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Искате ли:
-Да установявате добри взаимоотношения с колеги, партньори, клиенти
-Да разбирате кога ви лъжат
-Да разпознаете истинската любов от пръв поглед
-Да разкривате какви са мислите и намеренията на хората, с които общувате


Книгата, която държите в ръцете си, ще ви помогне да изпълните тези желания. Чрез нея, стъпка по стъпка, ще се научите как да разчитате правилно езика на тялото, как да контролирате собствените си емоции и как да разпознавате емоциите у другите хора.


„Взети заедно и поотделно, веждите, очите, устата, тенът на кожата, ръцете, краката и пръстите – всички те могат да изразяват емоции. Мислете за тези части от езика на тялото като за думите в изреченията: ако знаете всички думи – изречението е разбираемо за вас, но ако знаете само всяка втора или трета дума – ще ви се наложи да гадаете смисъла му…“Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Грегъри Хартли


Грегъри Хартли е с впечатляващо военно досие. Има дипломи от най-реномираните военни учебни заведения и школи в областта на психологията и масовата манипулация. Участвал е в операцията „Пустинна буря”. Дългогодишен инструктор в армията във воденето на разпити и психологически анализ на ситуациите. Хартли сътрудничи на различни телевизионни канали като консултант и анализатор.

Прочети повече >

Други книги от автора