Хотелът на Алвин

Памела Кели

Прелисти

Художествена литература Съвременни романи Съвременни дамски романи

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:978-954-771-477-9 Страници:264

Цена: 18,00 лв.

Описание

Най-харесваният и посещаван хотел на остров Нантъкет е „Уитли“ – с елегантна основна сграда, редица от бели вили и дълъг частен плаж. Изграден и поддържан с любов от Алвин Уитли, хотелът е семейният бизнес на голямата фамилия. Братя, сестри, братовчеди, лели, всички работят там на различни длъжности под внимателния опитен поглед на осемдесетгодишния Алвин. Той обича всичките си деца и внуци, но това не му пречи да има точна и ясна преценка за тяхната работа и когато се налага, да прави драстични смени.
Паула е щастлива на счетоводната си позиция, но когато дядо й уволнява братовчедка й и предлага на нея мястото на главен мениджър, като вече е поканил и консултант да й помага, започват промени, които ще изменят посоката не само на нейния живот.
Междувременно в хотела за дълга ваканция пристига красива млада жена, която крие своята истинска самоличност. Дори когато среща Ник – брат на Паула и заместник на главния готвач, и между двамата се зараждат чувства, тя не разкрива коя е.Предстоят интересни и вълнуващи дни за всички в хотела – и за гостите, и за цялата голяма фамилия Уитли.

„Хотелът на Алвин“ предлага романтика, тайни, дегустация на вина и вкусно приготвена храна сред сърдечната атмосфера на семейство и приятели.Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Други книги от автора