Искам ново гадже

Луис Ренисън

Прелисти

Художествена литература Детска и тийнейджърска литература Тийнейджърска

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547711600 Страници:226 Година на издаване:2008

Цена: 8,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Най-новите признания на Джоржия – дневник 5

Джорджия е изоставена:

Събота, 5 март

Това е той върховният ми живот: миналия месец Секссимвола замина за Уакатане и отнесе сърцето ми със себе си. На всичкото отгоре го чакам цяла вечност да ми драсне някой ред.

Напълно объркотена:

Сряда, 9 март Да не говорим, че и Дейв Смешния не съм го чувала. Защо не ми се обажда... Той ми е страхотен приятел, нищо, че е момче и освен това ми е съветник по космическите свалки. А защо съветникът ми ме целува? Още по-интересно е защо аз го целувам? Той не ми е гадже. Сигурно в страната на космическите свалки всичко е допустимо.

И иска ново гадже на всяка цена:

Събота, 16 април

„Ето го и него. Масимо.” Погледнах го. Мили боже господи и всички светии! Той е потресаващо готин. Направо невероятно страхотен.
Ама дори повече от готин и страхотен. Не знам дали да разкажа на Великолепните за Масимо. Може по грешка да решат, че съм въртиопашка, която прескача от секссимвол на секссимвол. Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Луис Ренисън


Кариерата на авторката Луис Ренисън в Англия започва от хумористична страница във вестник, преминава през писането на анекдоти за кабаре и достига до воденето на собствено забавно шоу. Погледнато от тази перспектива, не е учудващо, че нейните книги за Джорджия Никълсън, които представят спомени от собственото й дество в Йоркшир, са се превърнали в такъв голям хит.

Прочети повече >

Други книги от автора