К€Швъртайзинг

Дрю Ерик Уитмън

Прелисти

Нехудожествена литература Бизнес

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547712133 Страници:224 Година на издаване:2009

Цена: 12,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Боклук, боклук, боклук!

Това е определението ми за 99 % от рекламата в днешни дни. Тя е глупава. Скучна. Слаба. Не струва дори колкото хартията, на която е отпечатана. Гневен ли съм? Не! Реалист? Да! Погледнете в собственото си кошче за боклук! Колко от глупостите, които сте получили по пощата, се озовават там, преди да сте ги прочели? Колко от рекламните писма, които все пак сте отворили, свършват отново в коша, преди да сте стигнали до първите няколко реда? Колко телевизионни реклами ви убедиха да направите покупка?Колко имейла успяха да ви накарат да похарчите пари? Колко сайта ви отегчиха до смърт?

Дрю Ерик Уитмън

Рекламата не цели да забавлява, да е оригинална и остроумна! Рекламата е тук, за да продава стоки, които ще направят живота ви по-лесен, по-смислен, по-щастлив! Искате вашата реклама да дава по-добър резултат?

Рекламният експерт Дрю Ерик Уитмън съветва:
• Използвайте 17 основни принципа на потребителското поведение – Какво искат хората
• Прилагайте ефективни методи, които карат хората да четат вашите реклами и да купуват, да купуват, да купуват…
- 41 доказани техники да продадете всичко на всеки
- 22 стартови думи с психологическа сила
- Силата на въпросите
- Заредете рекламите със снимки
- 7 начина да увеличите онлайн реакциите
- Психологията на шрифтовете, на цените, на цветоветеВашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Дрю Ерик Уитмън


Дрю Ерик Уитмън Повечето хора избират попрището си в гимназията или университета, но Дрю Ерик Уитмън, известен още като „Доктор Директ”, не можел да чака. Той започнал да създава реклами на 11 години, пишейки и оформяйки каталози за директна поръчка на шегаджийски предмети. Тези каталози си имали всичко, от илюстрации на продуктите до формуляри за поръчка, Дрю започнал да ги разпространява сред съучениците си в 5-ти клас и поръчките не закъснели. Въпреки че учителите не насърчили начинанието му (защото смятали, че е по-важно да си пише домашните, отколкото да продава пръцкащи възглавнички), това сложило началото на вълнуваща кариера в смахнатия, но великолепен свят на креативното писане и рекламата.

Прочети повече >