Какво знаят жените

Д-р Джулиет Бресан, Мишел Джаксън

Прелисти

Нехудожествена литература Популярна психология Самопомощ и самоусъвършенстване

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547712966 Страници:384 Година на издаване:2012

Цена: 14,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

„Всяка жена има история, която ще вдъхнови някого. Всяка жена има съвет, който ще разреши проблемите на милион други. Искахме да намерим начин да влезем в съзнанието на жените и да съберем техните преживявания. Книга, написана от жени за жени.
Почти хиляда жени от целия свят дадоха своя принос в създаването на „Какво знаят жените“. Питахме ги за всекидневието им, за убежденията им, за това, което искат за децата си, как харчат парите си, какво работят. Задавахме им множество въпроси за любовта, приятелството, амбициите и силата им. За това как се чувстват в телата си, смятат ли се за красиви, как се грижат за здравето си, как се справят със страховете си. Помолихме ги да ни кажат какво знаят. От тези хиляди интервюта се роди истинско съкровище на женската мъдрост, вдъхновение и сила”. Мишел Джаксън и д-р Джулиет Бресан

Жени от цял свят споделят своите истории – трогателни или смешни, изпълнени с полезни практически съвети или с афоризми. Книгата отговаря на важните въпроси, които всяка жена си задава в своето житейско пътуване – въпросите за работата, здравето, любовта, секса, парите, децата, духовността, красотата. Над тези страници всяка жена може да се посмее или поплаче, тук може да получи полезен съвет, да намери скъпоценен дар за себе си. Приемете го, използвайте го, предайте го нататък... И не забравяйте да си казвате:

Аз съм жена и искам да изживявам дните си в хармония. Искам да бъда приета такава, каквато съм, не такава, каквато хората искат да бъда. Искам да вдишвам и издишвам красотата, скрита зад целия този хаос.

Аз съм господарка на своята вселена.
И абсолютно вярвам в себе си!Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Мишел Джаксън


Мишел Джаксън (на снимката - жената вляво) е автор три бестселъра. Завършва Националния колеж по изкуство и дизайн, Ирландия, и води лекции по моден дизайн в Оксфорд. Има двайсет години опит като преподавател по изкуство и дизайн в училища и университети. Живее в Дъблин със съпруга си и двете им деца.

 

 

Прочети повече >