Кажи ми, Маркъс

Ник Хорнби

Прелисти

Художествена литература Съвременни романи

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:954771046X Страници:294 Година на издаване:2002

Цена: 7,50 лв.

Окончателно изчерпана

Описание

Дванайсетгодишният Маркъс е смешен, различен от връстниците си и трудно може да бъде наречен "обикновен тийнейджър". Трийсет и шест годишният Уил е готин и студенокръвен. Бяга от истинските си чувства и няма свой живот, но това не го прави особено нещастен. Какво обаче може да свърже един мъж и едно момче? "Една "комедия на депресията", в която хора като нас самите живеят живот като нашия и изпитват като нас отчаяна нужда от близост с други човешки същества." New York Times По романа "Кажи ми, Маркъс" е създаден филм с участието на Хю Грант в ролята на Уил.


Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Ник Хорнби


Ник Хорнби е определян от западната критика като “маестрото на мъжката изповед”, ”идолът на младото поколение” и “един от най-влиятелните автори в света”. Самият автор казва за творчеството си: “Нищо тайнствено не се случва в книгите ми... Просто създавам човек, твърде близък до човека, който чете книгите”.

Прочети повече >

Други книги от автора