Клубът на Великолепните. Новото момиче

Лизи Харисън

Прелисти

Художествена литература Детска и тийнейджърска литература Тийнейджърска

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547712638 Страници:208 Година на издаване:2011

Цена: 9,90 лв.

Окончателно изчерпана

Описание

– С кого ще излизаш този уикенд? Откъде си купи този тоалет? Получи ли покана за готиния купон на...?

Звучи ли ви познато?

Добре дошли в Клуба на Великолепните!

Клубът на Великолепнитe – това не са просто четири момичета, а малките кралици на престижно частно училище, на които всички подражават.

Те диктуват модата. Те определят правилата на играта. Горко на този, който се изпречи на пътя на Мейси Блок и нейните приятелки – вярната Дилън, очарователната интригантка Алиша и умната кокетка Кристен.

Каква ли ще бъде съдбата на случайно озовалата се сред тях Клеър, току-що пристигнала от затънтената провинция? Тя нито е богато момиче, нито е известна. Не ходи със скъпи чанти и гримове и не следи последните писъци на модата. И групичката верни приятелки е готова на всичко, за да й стъжни живота.

Но дали Клеър ще се окаже толкова лесна жертва? Ще поиска ли да стане една от тях? Ще успее ли да открие ново приятелство там, където най-малко го очаква?Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Лизи Харисън


Лизи Харисън е родена и израснала в Торонто, Канада. Не е посещавала частно училище като момичетата от поредицата „Клубът на Великолепните“ (ИК „Кръгозор”), а обикновена държавна гимназия. Завършва „Емерсън колидж” в Бостън. Премества се в Манхатън и започва работа като сценарист на програми и филми в MTV.

Прочети повече >