Книжарничката в залива

Памела Кели

Прелисти

Художествена литература Съвременни романи Съвременни дамски романи

Размери:145x210 Корици:мека Страници:320

Цена: 20,00 лв.

Описание

“Книжарничка в залива“ сбъдва стари мечти и носи усещане за ново начало

ДВE ПРИЯТЕЛКИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ

Джес е известна адвокатка в Чарлстън и работата за нея е удоволствие. Но когато бракът й се разпада, с облекчение приема идеята на най-добрата си приятелка Алисън да се върне за дълга почивка в своя роден дом при майка си, в града на тяхното детство Чатъм. За нейна изненада трийсетгодишната й дъщеря Кейтлин, наскоро преживяла поредица от разочарования, решава да я придружи.

КНИЖАРНИЧКА В ЗАЛИВА

Алисън обича работата си като редактор на местното списание, но още повече обича на връщане към къщи да се отбива на любимото си място – книжарничката „Чатъм букс“. А когато научава, че възрастната собственичка иска да я продаде, се пробужда старата й мечта – да си има собствена книжарница. Защото нищо не може да се сравни с това да усетиш аромата на книгите, да прелистиш страниците им и да избереш идеалното заглавие за моментното ти настроение, убедена е Алисън. Тя знае, че сама няма да успее… но когато получава подкрепата на Джес и Кейтлин и на дъщеря си, мечтата става реалност.

 И ЕДНО ЛЯТО, КОЕТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ВСИЧКО

Когато се съберат няколко поколения жени – майки и дъщери, обединени от стари и нови приятелства – те могат всичко! Да постигат и най-смелите мечти, да променят не само своя живот, но и този на близките си, да повярват във втория шанс и в това, че всяка възраст е подходяща за любов!

 Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Други книги от автора