Когато любовта следва интуицията

Сервет Хасан

Прелисти

Нехудожествена литература Популярна психология Взаимоотношения

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547713178 Страници:192 Година на издаване:2013

Цена: 12,90 лв.

Окончателно изчерпана

Описание

Сервет Хасан вярва, че в наши дни липсващият елемент в любовните връзки е духовната мъдрост. Без значение дали си търсим партньор, или се стремим да съхраним пламъка на любовта в сериозната си връзка, ключът към щастието е да следваме вътрешния си глас – нашата интуиция. Когато любовта следва интуицията, ние можем да:
- Открием страховете и спомените, които ни пречат
- Прогоним демоните си и излекуваме старите рани
- Променим стария тип взаимоотношения
- Пречистим тялото и душата си
- Привлечем мъжа на живота си
- Запазим любовта и страстта в дълъг съвместен живот

Сервет Хасан предлага медитации, упражнения и визуализации: за да развием интуицията си, да си създадем свещено пространство, да защитим аурата си, да смъкнем всички маски и да бъдем истински, да отстраним причините в нас, които спират правилния мъж да се появи в живота ни, и да срещнем любовта точно когато трябва.

Копнеех за отношения, които пулсират с живот, дишат, живеят, развиват се. Исках да премина от отделеност към единение, без да изгубя себе си или свободата си. Само в такава среда можех да създам партньорство, освободено от очаквания и илюзии, които според мен пораждаха единствено отегчение и досада. Затова послушах интуицията си и поех риска… пътя на любовта.Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Сервет Хасан


Сервет Хасан започва своята кариера в света на модата и журналистиката, но жаждата й за духовно познание я отвежда в Тибет, а по-късно и в Индия, където изучава мистичните учения на Далечния изток. Днес споделя тези послания чрез книгите и участията си в телевизионни и радиопредавания, семинари и обучения. Тя е ясновидка и медиум. Живее в Южна Калифорния, но е гражданин както на Съединените щати, така и на Великобритания, и на Канада – и истински космополит.

Прочети повече >