Лятото и градът

Кандис Бушнел

Прелисти

Художествена литература Съвременни дамски романи Тийнейджърска

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547712614 Страници:328 Година на издаване:2011

Цена: 12,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

„Лятото и градът"
Дневниците на Кари Брадшоу – 2

Първото лято на Кари в Манхатън и началото на приятелството й със Саманта, Миранда и Шарлот!

В Голямата ябълка Кари се втурва в живота и се опитва да се превърне от провинциално „пиленце” – както я нарича на шега Саманта – в личността, която винаги е искала да бъде. Среща се с истински писатели, на които се възхищава; сприятелява се с хора, за каквито винаги е мечтала; и има невероятен напредък в курса по творческо писане.

Лятото е магическо време в Ню Йорк и Кари е влюбена във всичко около себе си – бутиците за маркови дрехи, дивите купони и великолепните мъже. Вече има нови приятели, които я въвеждат в бяскавия и вълнуващ живот на Манхатън. Тук Кари среща Саманта и Миранда за пръв път. И следва техните напътствия как да оцелее в градската джунгла и да отхапе своето парче от „голямата ябълка“!

Правилата на Миранда Хобс

• Не позволявай на никого да казва коя си ти и какво можеш да правиш. Сама вземай решенията си.
• Добре е да съзряваш бавно. Защото, когато ръзцъфнеш напълно, ще бъдеш готова за хубавите неща, които ще ти се случат.

Съветите на Саманта Джоунс

• Ако искаш да живееш истински, трябва да си готова да участваш, а не само да гледаш отстрани.
• Винаги вземай само най-доброто и пътувай единствено в първа класа.
• Изглеждай така, сякаш знаеш къде отиваш, дори да нямаш никаква представа.
• Движи се бързо. И винаги носи обувки, с които можеш да бягаш. Добре дошли в света на младите и красиви „деца на Манхатън“! Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Кандис Бушнел


Бушнел е автор на бестселъра „Сексът и градът“, залегнал в основата на хитовия сериал на НВО, в който Сара Джесика Паркър изпълнява главната роля. Писателката привлече вниманието на публиката с това, че представи поглед „през ключалката” към спалните на най-богатите и красиви хора в Ню Йорк и извади на показ истинските истории за секса, любовта и отношенията в съвременния хайлайф. Обявена от критиците за „Шарън Стоун в журналистиката“, Бушнел получава своя златен шанс, когато редакторите на New York Observer й предлагат възможността да приложи с пълна сила първата максима на журналистите: „Пиши за нещо, което познаваш“. Бушнел развива колонката си „Сексът и градът“ през 1994, като завоалирано разглежда собствения си живот (чрез гласа на своето алтер его Кари) и живота на своите приятелки, на своите познати, на елита на Ню Йорк Сити. За нея воденето на тази колонка е означавало прекарването на шест вечери в седмицата потопена в нощния живот на града – от баровете, през летните вили до ски курортите.

Прочети повече >

Други книги от автора