Любовта има твоите очи

Диего Галдино

Прелисти

Художествена литература Съвременни романи

Издание:1 Размери:145x210 ISBN:978-954-771-474-8 Страници:184

Цена: 18,00 лв. 9,99 лв.

Спестявате: 8.01 лв. (-45%)

Описание

Кацнала върху древните стени на Четона, къщата на Ферети е обект на завист от всички жители на красивото градче в спокойната сиенска провинция. От прозорците й можете да се възхищавате на целия град, разположен в краката й, с неговите бели къщи и кафяви покриви, на пъстроцветната долина и на внушителния силует на планината, който изглежда толкова близо, че можете да докоснете върха му с пръст.

А в началото на това лято се появява още една причина за завист. Пристига известният австралийски художник Тайрън Лейн, който отсяда при Ферети като наемател на свободния им етаж. Той има поръчка да нарисува 10 картини, в които да запечата пленителните поля и хълмове, крепостните стени и малките улички, старинната кула и църквата с фрески от Пинтурикио и да пренесе духа на това очарователно място през времето и пространството, както е пожелала известна бизнес дама. Славата му на чаровен, но много саможив и неспокоен мъж изпреварва Тайрън и жителите на Четона не говорят за нищо друго освен за него и за желанието му да се изолира и скрие от всички.  Някои защитават правото му на личен живот, други са убедени, че цялото това поведение е поза, трети смятат, че той крие някаква тайна. В семейство Ферети също са на различни мнения и, докато съпрузите Марчела и Алдо подхождат любезно и с търпение към Лейн, дъщеря им София влиза в остър словесен двубой още първия ден на запознанството с нахалния им наемател и решава да избягва всякакви възможности за разговори и срещи, защото смята, че двамата принадлежат към различни светове.

Но много скоро плановете й се провалят, когато се налага да придружи художника, за да му покаже забележителностите на областта…Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Диего Галдино


Диего Галдино живее в Рим и работи като барист. Заедно с правенето на хубаво кафе писането е другата му страст. Използва цялото си въображение, за да зарадва клиентите с ароматно кафе, а читателите – с романтични истории. Става световноизвестен с роман си „Сутрешно кафе в Рим“. В България освен този роман са издадени и продължението „Вечерно кафе в Рим“ и „В любовта винаги става така“.

Прочети повече >

Други книги от автора