Мъдростта на вселената. Как да черпим от нея – програма за всеки месец

Джоуи Хюлин

Прелисти

Нехудожествена литература Самопомощ и самоусъвършенстване Духовно развитие

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:978-954-771-479-3 Страници:248

Цена: 18,00 лв.

Описание

„Готови ли сте да се потопите в година, пълна с магия, синхроничност и дълбоко вътрешно просветление, за да се чувствате прекрасно? Ще ви покажа как да използвате творческия процес манифестиране на желанията – тоест да фокусирате мислите си върху искания резултат и чрез различни практики като осъзнатост, визуализация, медитация и конкретни действия да ги превръщате в реалност. Всеки месец ще разглеждаме различни теми и към тях ще получите подходящите практически съвети, съчетаващи науката и мистицизма, за да осъществите мечтите си. Ще научите кои са и как действат законите на Вселената във ваша полза,  защо мислите трябва да съответстват на желанията ви, а не на страховете и съмненията ви, кога и как се налага да промените мисленето си…“

Джоуи Хюлин
 Всяка глава е посветена на един месец от годината и е фокусирана върху различно намерение: 
·        Успех  изобилие любов радост
·        Късмет материални придобивки интуиция себеприемане 
Джоуи Хюлин съчетава древни вярвания с медитации и духовни практики, ритуали, церемонии, както и физически упражнения за дефиниране и изразяване на намерението и постигане на желаното.
Дава конкретни указания как всеки от нас да намери своя начин да черпи от мъдростта на Вселената, да преценява от какво наистина има нужда и да взема най-доброто решение за себе си.

 Вдъхновяващо и мотивиращо практическо ръководство как да отключим стъпка по стъпка силите на Вселената и да се чувстваме удовлетворени на физическо, емоционално и духовно ниво.Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Джоуи Хюлин


Джоуи Хюлин е учителка по медитация, автор и поет от Корнуол, Великобритания. Тя се изявява и като лидер в психо-спиритуалните среди. Основателка е на уелнес компанията Horizon Inspired, като предлага уединения, онлайн курсове и медитации по целия свят, създавайки възможности за хората да забавят темпото и да възстановят връзката със себе си.

Прочети повече >

Други книги от автора