Мъж и обувки по мярка

Мишел Куна

Прелисти

Художествена литература Съвременни дамски романи

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9547711202 Страници:284 Година на издаване:2006

Цена: 8,90 лв.

Временно изчерпана

Описание

Мъж и обувки по мярка

Какво е общото между мъжете и обувките?
Причиняват жестоки рани, ако не са избрани по мярка.

И Роузи знае това най-добре.

Тя харесва своя хубав, спокоен дом, своя стабилен приятел и подредения си и уютен живот. Харесва и себе си. С изключение на огромните си ходила, които отчаяно се опитва да вмъкне в два номера по-малки обувки… Резултатът е трагичен!
Също както и при опитите й да вмества неподходящи мъже в живота си…

Какво трябва да направи едно момиче, когато:
1. отиде на служебното парти на гаджето си, а той не само не я защитава от гнусните свалки на шефа си, но дори я поставя в унизителна ситуация. На всичкото отгоре обувките й убиват до сълзи…
2. се окаже с омекнали колене (и стискащи обувки) пред д-р Великолепен, който я понася на ръце (буквално) далеч от неудобната ситуация и неудобните обувки!

След като прочетете тази книга, избирането на обувки (и на мъж) никога няма да бъде същото!Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Мишел Куна


Мишел Куна е родена в Шефийлд, Англия. По стечение на обстоятелствата в същото време майка й е намирала френско-звучащите имена като Мишел за много екзотични... а малко по-късно същото са си помислили и четири момчета от Ливърпул, нарекли групата си “Бийтълс”, създали едноименната песен и развалили екзотиката. Майката на Мишел така и не им простила. Мишел е имала едно съвсем нормално детство.

Прочети повече >

Други книги от автора