Не дърпай дявола за опашката

Брайди Кларк

Прелисти

Художествена литература Съвременни дамски романи

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547711518 Страници:244 Година на издаване:2007

Цена: 8,50 лв.

Временно изчерпана

Описание

Клер Труман е млада талантлива редакторка, израснала сред книги и разговори за изкуство. За кратко време тя си намира доходна работа в една от най-известните издателски къщи в Ню Йорк и бързо се издига. Превръща се от грозното патенце в гадже на мъжа, по който си пада от 10 години – страхотният, нежен, внимателен, красив и богат Рандъл Кокс ІІІ.

Перфектият мъж плюс перфектната работа! Изглежда мечтите на Клер се сбъдват и късметът я следва неотлъчно! Само не трябва да дърпа дявола за опашката.
Но това ли е, което иска Клер?
Шефката й се оказва истинско изчадие – арогантна и безскрупулна, тормози я 25 часа в денонощието, 8 дни в седмицата. С Рандъл се виждат все по-рядко. Като че ли Клер предпочита непринудената компания на младия писател Люк Мейвил, пред срещите с гаджето си, на които всичко се случва по план-график. Клер се носи като в унес между работата и личния си живот. Когато положението става нетърпимо, всеки показва дявола в себе си...

Романът, взривил медийния свят, в който нищо не е достатъчно скандално.Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Брайди Кларк


Брайди Кларк е родена на 7 октомври 1977 год. в Уест Хартфорд, където прекарва щастливо детството си. Родителите й насърчават ранната й любов към четенето и писането.

През 1999 год. Брайди завършва „Харвард”, специалност „Английска филология” и е редактор в „Харвард Кримзън”. След това Брайди се издига в издателския бизнес, работейки за „Венити Феър”, „Ню Йорк”, „Саймън и Шустър” и не на последно място като редактор в „Реган Букс”.

През ноември 2004 год. Брайди се оттегля от текущите си задължения, за да пише своя роман, който се появява под името „Не дърпай дявола за опашката”.

Прочети повече >