Нека поговорим...

Пол Колман

Прелисти

Нехудожествена литература Самопомощ и самоусъвършенстване Популярна психология

Издание:2 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547711761 Страници:416 Година на издаване:2008

Цена: 12,00 лв.

Окончателно изчерпана

Описание

Вие сте отговорни родители, обичате детето си, но не знаете: Как да предпазите детето си от наркотиците и насилието Дали да кажете на детето си истината за болестта му Как да съобщите на детето си за предстоящия развод Как да помогнете на детето си да оцелява в неговия малък свят - училището Защо понякога децата бягат от къщи Какво да правите, ако детето ви лъже, краде или доносничи Как да възпитате у детето си съпричастност и благородство Как да помогнете на детето да изгради самочувствието си ----------------------------------------------------------

30% от цената на всяка закупена книга се предоставят в подкрепа на фонд „Нека поговорим”

През 2008 г. UNFPA - Фондът на ООН за население, и Издателска къща „Кръгозор” обединяват усилия, за да предоставят подкрепа и алтернативи в комуникацията между родителите и техните деца.

Целта на фонд “Нека поговорим” е да набере средства, с които да бъдат подкрепени младите хора в реализирането на дейности за изграждане на пълноценни и устойчиви взаимоотношения между родители и деца. С Ваша помощ UNFPA и Издателска къща „Кръгозор” ще могат да го направят.

В рамките на инициативата в партньорство със средствата на масовата комуникация се осъществяват поредица от семинари, публични дискусии и конкурси, стимулиращи позитивното общуване в семейството, училището и в обществото като цяло.

Благодарим за грижата, която проявявате към младите хора в България! Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Пол Колман


Д-р Пол Колман е известен психолог и брачен терапевт. Автор е на осем книги. Има докторска степен по психология от Central Michigan University. Там среща и лю бовта на живота си – своята съпруга Джоди, с която имат трима синове. Д-р Колман е търсен експерт по взаимоотношенията в брака и връзката между деца и родители.

Прочети повече >