Невероятен късметлия си, Дино!

Мелвин Бърджис

Прелисти

Художествена литература Тийнейджърска

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9547711148 Страници:270 Година на издаване:2005

Цена: 8,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Три момчета – тийнейджъри – фантазират, агонизират, маструбират, опипват, целуват, чувстват и търсят отговори през една – сякаш безкрайна – учебна година, в която терзанията им са изцяло пропити от секса.
1. Дино: Аз съм върхът! Номер 1! Всички момичетата в училище се подмокрят, като ме видят. Но аз си падам по Джаки (тя е страхотна – всеки се обръща след нея!), и то толкова отдавна, че не забелязвам другите момичета. Не мога да повярвам, че не ме иска. Невъзможно е, защото сме родени един за друг! Въпросът е колко дълго съм готов да я чакам и да си стоя …абе, само си трайте, … девствен.
2. Бен: Невероятен късметлия съм – загубих девствеността си. Стана по време на часовете, при това с учителка… Звучи много яко, нали? Как ми се иска да се похваля пред някого, но знам че е невъзможно. А и връзката с госпожицата винаги ме е плашила малко, дори напоследък започна да се превръща в проблем…
3. Джон: Харесва ми Дебора. Аз я харесвам. Харесва ми да съм с нея, да си говорим, да правим заедно разни неща. Господин Надървен също я харесва, но момчетата (тези гадняри) ми се подиграват, че е дебелана. По дяволите, а тя иска да й кажа дали сме гаджета??? Възможно ли е през всичкото време да съм се заблуждавал и да ме е срам да се показвам с нея?

Момчетата приключват годината по-мъдри, макар и не задължително по-добри…Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Мелвин БърджисМелвин Бърджис е роден в Лондон през 1954 и е израснал в Съсекс и Съри. Започва да пише още на двадесет и няколко, но едва след 15 години на прекъсвания и започване отначало, първата му книга “The Cry of The Wolf” е приета за публикуване от Андерсен Прес през 1990.

Мелвин Бърджис е роден в Лондон през 1954 и е израснал в Съсекс и Съри. Започва да пише още на двадесет и няколко, но едва след 15 години на прекъсвания и започване отначало, първата му книга “The Cry of The Wolf” е приета за публикуване от Андерсен Прес през 1990.

Окачествяван от The Times като “нов и обещаващ талант”, днес той е считан за един от най-добрите съвременни автори на литература за деца и юноши. “Junk” е спечелила наградата за детска художествена литература на Гардиън, както и Карнеги медал. Тя се нарижда и сред най-добрите детски книги на 1998 според Witbread. Четири от неговите романи са номинирани за Карнеги медал. Последният му роман “Bloodtide” е удостоен с награда за детска литература Lancashire. А първата илюстрована книга на Мелвин Бърджис “The Birdman” с художник Рут Браун, спечели награда за английска литература за 4-11 годишни Kay Stage 2.

В момента Мелвин Бърджис се занимава единствено с писане и живее в Манчестър със съпругата си Джудит, сина си Оливър и заварения си син Сам. Има дъщеря, Пърл, която живее с майка си в Одеса, Украйна.

Прочети повече >