Още простотии...

Боб Фенстър

Прелисти

Хумор Нехудожествена литература

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9547710966 Страници:280 Година на издаване:2004

Цена: 8,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Боб Фенстър (авторът на "Безкрайността на човешката простотия") отново предизвиква усмивките ни с "Още простотии..." В свят, жужащ от идиоти, простотията е индустрия, която набира все повече сили. За справянето с нея се налага задълбочена стратегия - стратегия, отлично изградена на основата на смеха. Така че, да се посмеем заедно с тази скандална колекция от глупостите, натворени от хората във всяка сфера на човешкия живот. Боб Фенстър е преровил старателно света на интелектуално обременените в търсене на образци на глупостта, с които да ни забавлява - и определено е ударил джакпота с книгата си "Още простотии". ИК Кръгозор с радост отбелязва, че животът на Земята все още не е затрит, въпреки че човешката простотия продължава да работи в тази насока!


Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Боб Фенстър


Боб Фенстър е писател на свободна практика и автор на прочутата книга “Безкрайността на човешката простотия”, както и на още три романа, два сборника с пъзели и ребуси, и една пиеса. Често сътрудничи на “Уошингтън поуст”, “Уолстрийт джърнъл”, “Рийдърс дайджест”, “Сан Франциско кроникъл” и “Плейбил”. Живее в Санта Круз, Калифорния.

Прочети повече >

Други книги от автора