Племена

Сет Годин

Прелисти

Нехудожествена литература Популярна психология Бизнес

Издание:1 Размери:145x210 Корици:твърда ISBN:9789547712263 Страници:164 Година на издаване:2010

Цена: 14,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Бъди лидер! Поведи ни!
Ако смяташ, че лидерството е за другите хора, грешиш. Всеки може да бъде лидер. Не е лесно, но е по-лесно, отколкото си го представяш.

Хората не вярват на това, което им казвате. Те рядко вярват на това, което им показвате. Те често вярват на това, което приятелите им казват. Те винаги вярват на това, което си казват сами. Лидерите дават на хората истории, които самите хора биха могли да си разкажат.

Ако решиш да водиш - тайната на лидерството е проста: Прави онова, в което вярваш. Не прави нещата така, както са правени преди. Нарисувай картина на бъдещето. Тръгни натам. Хората ще те последват. Те са твоето племе.

Ако пренебрегнеш възможността да водиш, рискуваш да се превърнеш в „овцевъд” - някой, който се бори за запазване на статуквото на всяка цена. Напоследък овцевъдите обаче нямат голям успех.

Можеш да избереш да водиш или не. Можеш да избереш да имаш вяра или да нямаш. Можеш да избереш дали да дадеш своя принос за племето, или пък не...Но, веднъж избрал да водиш, ти ще откриеш, че това не е трудно. Че имаш много възможности, че можеш да стигнеш далече. Тръгвай!

„Племена“ е книга, която всеки от нас трябва да прочете. Тя може да ни научи да бъдем лидери в света, какъвто е днес. Бил Брадли, бивш сенаторВашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Сет Годин


Сет Годин е: създателят на най-популярния блог за маркетинг в света;

* авторът на бестселърите в областта на маркетинга през последното десетилетие;

* основателят на уебсайта Squidoo.com, който се развива с феноменална скорост.

Той води семинари, посветени на маркетинга и медиите от най-ново поколение, както и на нещата, които идват след тях.

Списание American Way го определя като „Най-великия специалист по маркетинг в Америка”

Биографична справка за Сет Годин:

Сет Годин е роден през 1960 г. и притежава магистърска степен по маркетинг от Станфорд Бизнес Скул. Работил е известно време като маркетингов и бранд мениджър, след което с появата на интернет основава една от първите компании за онлайн маркетинг. Три години по-късно, компанията му е продадена на Yahoo, а Сет Годин става вицепрезидент и отговаря за “Маркетинг, базиран на позволението” (Permission Based Marketing) на Yahoo.

Прочети повече >

Други книги от автора