Размерът има значение

Мишел Куна

Прелисти

Художествена литература Съвременни дамски романи

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9547710885 Страници:296 Година на издаване:2004

Цена: 8,00 лв.

Окончателно изчерпана

Описание

Навършването на тридесеттака не притеснява много Ема Тейлър и нейния (почти липсващ) бюст, защото тя знае, че я очаква повишение в службата и подозира, че Адам – прекрасният мъж на живота й, който по стечение на обстоятелствата е и неин шеф – се готви да й предложи брак...

Задачи (преди рождения ден)

1. Да налепя бележчици по хладилника, кафемашината и всички огледала (защото така няма да как да не схване посланието), за да напомня на Адам за предстоящия ми рожден ден.
2. Да изпратя на Адам много имейли, с които да му напомня за предстоящия ми рожден ден.
3. Да простя на милия Адам. (В края на краищата пръстенът от “Тифани” си е пръстен от “Тифани”! Ура!)
4. Да получа повишение и да стана финансово независима жена със страхотни перспективи за кариера. Така ще угодя на взискателната си, силно феминистки настроена, но в крайна сметка любяща майка, която смята, че мъжете стават само за едно (и то след като им обясниш точното местоположение на женските ерогенни зони). Освен това ще мога да си позволя многобройни чифтове обувки “Маноло Бланик”.
5. Може би трябва да приема татковото предложение чичо Дерек да ми постави импланти в гърдите. Може би не...

Но вместо това на трийсетия си рожден ден тя остана без жилище, приятелят й я заряза заради по-възрастна жена, а повишението в службата й беше отмъкнато от някакъв пълен некадърник, като за Ема остана унижението да му носи кафе и понички. В добавка към това приятелите й направиха “най-тактичния” подарък за празника – хапчета за стимулиране разтежа на гърдите... Всичко това би било достатъчно, за да пречупи дори и добре надарена жена, но Ема няма намерение да се остави на капризите на съдбата. Тя вярва, че нещата все пак ще се оправят – като се има предвид, че просто няма как да станат по-лоши...

Четенето на тази книга не е като да срещнеш голямата си любов. По-скоро прилича на среща с кутия шоколадови бонбони – предоставя интензивно удоволствие без опасност да се отрази безвъзвратно на живота ви!

“Размерът има значение” е първата публикувана книга на английската писателка Мишел Куна. За нея тя получава читателската награда за най-добра романтична комедия на 2003-та година в престижното списание Romantic Times BOOKclub Magazine.Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Мишел Куна


Мишел Куна е родена в Шефийлд, Англия. По стечение на обстоятелствата в същото време майка й е намирала френско-звучащите имена като Мишел за много екзотични... а малко по-късно същото са си помислили и четири момчета от Ливърпул, нарекли групата си “Бийтълс”, създали едноименната песен и развалили екзотиката. Майката на Мишел така и не им простила. Мишел е имала едно съвсем нормално детство.

Прочети повече >

Други книги от автора