Сексът и офисът

Хелън Гърли Браун

Прелисти

Нехудожествена литература Самопомощ и самоусъвършенстване Популярна психология

Издание:1 Размери:210x145 Корици:мека ISBN:9789547711624 Страници:280 Година на издаване:2008

Цена: 9,90 лв.

Окончателно изчерпана

Описание

Свободата да бъдем себе си! За пореден път Хелън Браун отстоява своя девиз и в Сексът и офисът Сексът е навсякъде, дори и на работното място. Трябва да започнем да гледаме на това място като неизчерпаем източник на сродни души и тела, с които бихме могли да създадем романтична връзка!

Хелън Гърли Браун дава ключа към света на мъжете:

Как да се обличаме – стилно, но и за наслада на мъжкото око
Как да избираме парфюм и къде да го поставяме
Как да впечатлим и очароваме мъжете, които имат власт, пари и слава
Как да се наслаждаваме на служебния романс без чувство на угризения и вина

Искрена и провокативна, Хелън Гърли Браун ще разтърси за пореден път устоите на вашия морал и ще ви накара да зяпнете от изумление, с разказите си за интриги, ухажвания, връзки и подмолни планове, които се вихрят във всеки офис – точно под носа на шефа (ако не и в собствения му кабинет).Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Хелън Гърли Браун


Хелън Гърли Браун е родена в Грийн Форест, Арканзас.

Дъщеря на преподаватели в училище, тя прекарва по-голяма част от ранните си години в Литъл Рок, Арканзас и Калифорния. Започва кариерата си като секретар в рекламна агенция Cone & Belding. Бързо успява да впечатли своя шеф Дон Белдинг със своя оригинален маниер при водене на кореспонденция и скоро e повишена в текстер (съставител на реклами) в неговата агенция. В последствие г-ца Браун се издига до позицията на един от най-скъпо платените създатели на реклами и се нарежда сред малцината щастливки в престижната листа на "Коя коя е сред американските жени" (WHO`S WHO OF AMERICAN WOMEN"). Нейното име присъства и в "Кой кой е в Америка", "Кой кой е в света", както и в "Световна енциклопедия на събитията".

Прочети повече >

Други книги от автора