Шоколадът и градът

Карол Матюз

Прелисти

Художествена литература Съвременни дамски романи

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547712010 Страници:368 Година на издаване:2009

Цена: 12,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Съвети за оцеляване във времена на стрес:
1. Поеми си дълбоко дъх.
2. Преброй до десет.
3. Лапни парченце шоколад.
Това е и програмата, и тържествената клетва, която четирите приятелки, основателки на клуба „Шоколадов запой”, следват в живота си. Когато свикват „спешни заседания“ и се събират в кафене „Шоколадов рай“, преминават директно към съвет номер 3!

Луси Ломбард отново е изправена пред избор – сигурността или любовта. Възможно ли е да ги открие в един и същи човек!? Отъм е притеснена, че трябва да представи тъмнокожия си приятел на своите консервативни, аристократични родители, но това се оказва най-малкият й проблем. Надя прави последен опит да спаси мъжа си от погубващата го страст към хазарта. Пречка или спасение за брака на Шантал ще се окаже една бременност...
Приятелството им... и шоколадът са двата стълба, които ги крепят, но ще успеят ли да си върнат и другите важни за тях неща!
Спешно е обявена „Шоколадова тревога“!

„Един ценен съвет – преди да започнете да четете, уверете се, че имате достатъчно шоколад до себе си!” Нюз ъв дъ УорлдВашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Карол Матюз


Карол Матюз е световноизвестен автор на превърнали се в бестелъри чиклит романи. Нейното уникално чувство за хумор й спечелва легиони от фенове и положителна оценка на литературната критика по цял свят. Книгите й заемат челни места в читателските класации на престижни издания като Sunday Times.

Специално за “шоколадовите” си романи - “Шоколадов рай” и продължението му “Шоколадът и градът”  Карол създава сайта www.thechocolateloversclub.com – виртуален клуб за всички, които споделят страстта й към сладкото лакомство. Всъщност още в годината на издаването си "Шоколадов рай" е удостоен с приза "Най-добра шоколадова книга" от фестивала "Еврочоколит" в Италия.

Карол Матюз е чест гост в телевизионни и радио предавания. Когато не е заета с писане на книги, телевизионни или филмови сценарии, предприема пътувания из Хималаите, кара ролери в Сентръл парк, отбива се за чаша чай в Китай или се отдава на сладка дрямка в своята градина в Милтън Кейнс, в близост до Лондон.

Мнението на Карол Матюз за жанра чиклит четете тук.

Прочети повече >

Други книги от автора