Шоколадов рай

Карол Матюз

Прелисти

Художествена литература Съвременни дамски романи

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9787711754 Страници:336 Година на издаване:2008

Цена: 12,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Знаете ли кое е съвършеното лекарство срещу главоболие, сексуален глад и депресия? Шоколадът, разбира се, бял, млечен или натурален – топящ се в устата – божествен шоколад. Или поне така мислят Луси Ломбард и нейните приятелки - Отъм, Надя и Шантал.
Когато някоя от тях се нуждае от “спешна помощ”, те се събират в тайното си убежище кафене “Шоколадов рай”. Там обсъждат или гаджето, което изневерява и обещава да се промени, или шефа, който не спира да флиртува, или съпруга, който непрекъснато залага на хазарт, или брака, останал без любов – все поводи за поглъщане на ударни дози шоколад.
Защото:
- Обвързването с шоколада не е опасно
- Удоволствието е гарантирано дори когато шоколадът е омекнал
- Шоколадът няма да разсърди, ако го захапят твърде силно…

Романът “Шоколадов рай” е като съвършената кутия с шоколадови бонбони – в нея има и греховно изкушение, и наслада, но всичко минава толкова неусетно… Едновременно искаш да спреш, за да не дойде прекалено бързо краят, а също така и да погълнеш всички бонбони (пардон – страници!) наведнъж.
Изключително добре написана история за живота, любовта и вечната необходимост – и от добри приятели, и от хубав шоколад.

Publishers WeeklyВашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Карол Матюз


Карол Матюз е световноизвестен автор на превърнали се в бестелъри чиклит романи. Нейното уникално чувство за хумор й спечелва легиони от фенове и положителна оценка на литературната критика по цял свят. Книгите й заемат челни места в читателските класации на престижни издания като Sunday Times.

Специално за “шоколадовите” си романи - “Шоколадов рай” и продължението му “Шоколадът и градът”  Карол създава сайта www.thechocolateloversclub.com – виртуален клуб за всички, които споделят страстта й към сладкото лакомство. Всъщност още в годината на издаването си "Шоколадов рай" е удостоен с приза "Най-добра шоколадова книга" от фестивала "Еврочоколит" в Италия.

Карол Матюз е чест гост в телевизионни и радио предавания. Когато не е заета с писане на книги, телевизионни или филмови сценарии, предприема пътувания из Хималаите, кара ролери в Сентръл парк, отбива се за чаша чай в Китай или се отдава на сладка дрямка в своята градина в Милтън Кейнс, в близост до Лондон.

Мнението на Карол Матюз за жанра чиклит четете тук.

Прочети повече >

Други книги от автора